GODNATT / ska int sova

 älskarejj.

Moa älskling Goode




Du vet inte hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!
Allt vi gjort tillsammans, har varit några av de roligaste sakerna i mitt liv. Alla våra minnen, jag vet att du minns de lika bra som jag själv. Asso du betyder så otroligt mycket för mig, det är dig jag älskar allra mest i hela världen. Du är helt underbar, inget fel med dig, allt är bara perfekt. Du går inte att beskriva med ord, du betyder FÖR mycket för att kunna beskriva med ord. Men du ska veta att jag älskar dig som fan och att du är helt underbar, och betyder skitmycket för mig.



Moa Härfstrand Goode <3 Jenny Blomberg

längtar

Hejhej!
har skittråkigt, sitter och tittar på sonnys chance xD, och håller på att kissa på mig. Pappa håller på med maten, så ska äta snart. Imorn ska jag till Moa direkt efter skolan, för vi ska va innan träningen och åka tillsammans till träningen, vi komemr va där typ tio i sex så vi får vänta på resten x)

Men vi ses sen.

PUSS

saken..

Nu ska jag berätta saken som pappa sa när han ringde.

Vi kommer nog få en extra träning på tisdagar klockan åtta, fast det börjar nästa vecka. Fan vad kul, fast det är inte helt säkert, bara de vi tror, men kommer nog bli så.

Hah, int värsta stora, bara intressant för de i laget.

PUSS

+ basketträning

 - gammal!
Hej igen alla!
Har skittråkigt, funderar på att starta sims, men tittar iallafall på H2O hah, orkar faktiskt inte byta, fast disney channel program är bra xD men aa, pappa ringde för en stund sen för jag ringde honom, nu äre bestämt att ja o moa ska va innan träningen imorn. Men det jag ska komma fram till är, att han berättade värsta roliga saken, men den kommer i nästa inlägg.

PUSS ;)

 

-

Hejhej!
Skolan var helt okej, fast fick inte så mycket gjort, tack vare alla sexor -.-, näe skoja. Det är faktiskt ganska kul med sexor i skolan, fick hjälpa anton o felix idag me tyskan. Annars har jag jobbat med svenska och matte, ska nog börja på stegtestet imorgon, kan typ det mesta nu. Men måste repetera 11 och 12 innan jag gör femton, fast det är ju ett tag kvar. Men vi ses,

PUSS

outfit o facelook

Bara för att ajg hinner blogga får ni outfit och facelook också.
Hej allihopa!´
Idag kommer då alla nya sexor till skolan, enda skillnaden att det finns mindre plats o rum och att man inte kan fråga lärare lika lätt, menmen, klarar mig nog. På torsdag blir de en dag utan moa ;o fast ska va med någon ändå, så tråkigt att bah va hemma ;)

Men vi ses senare.

PÖZZ

Outfit:


Facelook:

GODNATT

 naw älskarejj :)

nya sexor

Hejhej!
Längtar faktiskt till imorgon, först sitta på bussen me älsklingarna amanda och elin o amanda ska berätta en sak så fort som möjligt, sen skola (inte kul) och sen efter skolan, fan va kul, ska va med Moa :d saknar henne redan, thaha, nej men seriöst känns som jag har massa att prata om, har alltid det, vi måste träffas varje dag annars blir de för mkt att prata om någon dag. Men ska inte skriva långt nu.

PÖÖZZ

 bästa daan.
 jag o amanda.
 elin älsk.

 

Skola, ph, träning

Hejhej!
Hann inte skriva imorse, i skolan jobbade jag engelska och tyska, redovisa 11b ;) och i engelskan läser jag engelsk bok, skittråkigt, fast läser charlie and the chocolate factory, den är ganska bra jämfört me den förra iallafall. Men snart åker vi iväg till träning, ska bli fett kul, Moa har något skitviktigt att berätta!! omg måste veta.
Imorn kommer de nya sexorna, kul men ändå inte, asso de kommer nog bli ganska jobbigt ändå, för typ alla datorer kommer va upptagna, vi får inte plan 3 för oss själva och de kommer va folk överallt. Bajs. Men ja, ska åka närsom hellst, så hejdå PUSS

GODNATT

hemma

orkar inte blogga men bilder dagen o en från igår kväll.




tio minuter

Hejhej!
Är klar me allt nu, ni får outfit o facelook i eftermiddag. Bussen går om tio minuter så hinner inte skriva mer. PUSS

Saker som ska göras innan jag åker.

# Sitta vid datan.
# Välja kläder
.
# Sminka mej.
# Fixa håret.
# Äta.

När något e i fet stil har jag gjort de.

Tyresö centrum, tror jag

Godmorgon!
Ställde klockan på tio eftersom att jag ska till tyresö centrum idag, fast vet inte när, blir nog ganska mkt senare, orkar nte åka än. Men har inte ens fixat mig så, ska iallafall åka dit med Moa Hg, ja jag har fler kompisar.
Imorn är det skola, bajs, ååh, orkar egentligen inte plugga. Menmen, får väl göra de trots allt, sen efter skolan är det träning, så jävla kul ;d läängtar.

Kollade på bolibompa, hahah men då vare ett program, en tjej ba skulle visa hur man tvättade i en tvättmaskin för sin pappa, hon ba:
Man stoppar in allt i hålet här.

Hahah, de va kul då iaf.

Men vi ses.PUSSAR

tråååk

Hejhej!
Nu har Moa åkt hem, eller hon åkte för en stund sen, igår somnade vi typ två tror jag, o idag vakna vi tre haha helt otroligt, sov 13 timmar, o e trött nu oxå skulle kunnit sova till fem liksom. Men ja, vi åkte till vendelsömalm o sågen, har int hunnit mer hon åkte runt halv sex eller halv sju eftersom att mamma o hennes mamma pratade i en timme, men ah. Kommer bilder nu.


Moa har kul med mobilen

Hejhej!
Jag tittar runt på facebook medans Moa har kul med min mobil, vi tänkte ta fler bilde rnu, så jag bloggar senare.

PÖZZZZZZ

 - cepiga katter, jah jag vet x) <3

Moa Älskling!

Hejhej!
Hann inte blogga imorse, men pluggade ett tag med svenska 15, SKA få svart, har bestämt de x), sen åt jag kebab o åkte iväg till tyresö centrum,, Moa HG hoppade på påvägen, i centrum köpte vi godis och donken sen åkte vi till ica o köpte cola. Vi är hemma själva nu och ska göra mat senare, tror de blir pannkakor men man vet ju aldrig. Hon slaggar här, vi ska ha fett kul, kommer nog massa bilder imorn.

PUSS

ses senare.

kanske GODNATT

Dålig uppdatering

Hejhej!
Har typ inget att göra, ingen uppdaterar ju, älskar att läsa bloggar. Så ALLA uppdaterar mer, följer mest bloggar där jag känner människorna, så då vet ni vilka ni e, så uppdatera skitmkt då blir de roligare för mig, haha okej. Ni behöver inte, men skulle va kul.

Jaja, onödigt inlägg.

PUSS





teve

ska kolla på teve nu, bloggar sen puss.

snart mat.

Hejhej!
Är hemma från Moa, kom hem för typ en timme sen, vi gjorde nästan klart kursen har bara grundläggande demokratiska principer kvar, så om någon vet vad det e, KOMMENTERA!!!
Imorn ska jag åka till henne på morgonen, orkar egentligen inte, men måste typ, vi ska plugga engelska. Men kanske säger till henne att jag pluggar hemma imorn eftersom vi är klara med kursen. Får se.
Men nu ska jag fortsätta kolla runt lite.

PUSS

Fixad

Hejhej!
Har fixat mig nu, haha e värsta ful idag, men orkar inte fixa mig. Har iallafall mjukisar,  vitt linne och haga kofta.
Facelook: Plattad lugg, mascara.

Ses ikväll.

PUSS

 - omg

Bilder från förrigår och igår


Hemstudiedag 1

Godmorgon!
Jag vaknade vid halv tio och har pluggat med svenska, hann bara skriva om huvudroller och biroller, snart ska jag iväg till utvecklingssamtal tar bussen om en timme men går om 45 minuter. Men efte råker jag till Moa och vi pluggar kurs, har ju hemstudiedag idag. Imorgon åker jag till henne när jag vaknat, vi pluggar klart kursen, sen läser vi nog lite i engelska boken och skriver läslogg.

PUSS, ska fixa mig nu, skriver mer om jag hinner.

 Jag och Moa, love.

Träning/mattant

Hej alla söta!
Idag har jag varit mattant nästan hela dagen, titta lite på en film oxå, men det gick bra jobbade med moa, tror vi får minst röd, men lät som svart när hon sa men jag vet inte. Men efter skolan åkte jag till Moa Hg, vi pratade mest och åkte till centrum och gick runt lite här och där, sen åkte vi till träning var skitkul körde match halva träningen för mamma hade dne för pappa va inte där, men jag höll isabelle och claudia iallafall, alla var jätte duktiga.

Men vi ses senare.

PÖÖZZ

goodnatt

ska inte sova bara stänga av

Det var en som sa att hon älska mitt hår, men nejj jag hatar det, men tack ändå :)<3

Engelsk bok

Hejhej!
Hann inte blogga imorse, men fixade mig rätt snabbt o tog sexan där amanda och elin satt. I skolan vare bg och sen jobbade jag engelska med moa, vi läste engelsk bok samma, vi ska redovisa tillsammans, skiittråkigt, aso fick huvevärk. Men ja, sen vare lunch o rast, efter rasten läste vi igen, men glömde skriva läslogg, får göra det imorn. Sen halv två så hade vi upptakt till kursen. Efter skolan var jag med moa ett tag, vi va vid ishallen kolla på fotbollsträning och sen i centrum. Imorgon ska jag vara mattant hela dagen, aso ush hatar det, men som tur är de bara sexorna och niorna som äter då. Fett skönt, men ändå, får inget gjort liksom. Menmen imorgon är det träning igen, fan va kul de ska bli, längtar skitmycke.


 
- Aso skitjobbig

GODNATTTT

ska duscha sen sova.

PUSS

Fångarna på fortet

Hej!
SItter och kollar på fångarna på fortet, det är fett kul, men vet inte riktigt när det slutar. Men när det slutat ska jag duscha och så ska jag gå och lägga mig och sätta på en film, sen somna till slut, INTE smsa, har skickat för mycket sms för att ha gått så kort tid, menmen. Skriver igen sen.

PUSS

Sommaren 10

Är du nöjd med din sommar? -som fan.
Har du hunnit med mycket? -Rätt så.
Lärt känna och träffat nya människor? -Skitmånga!.
Varit utomlands? -Ja, turkland.
Saknat någon? -Ja, massa!.
Kysst en främling? -Nej, tror inte
Varit uppe en hel natt? -Ja.
Gråtit? -Japp, sportscamp.
Skrattat tills du kissat på dig? - Haha nästan!
Lyssnat på musik? -Ofc.
Sagt “jag älskar dig” och menat det? -Men ja.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? -aa xD 
Gått upp i vikt? -har jag säkert. 
Sovit under bar himmel? - nepp.
Badat? -Eh? ofta inte.
Nya minnen? -Skitmånga




Sommar 2010 har varit den bästa av alla somrar!

Tränat

Hej allihopa!
Har tränat nu, fan va kul det va. Aso gud, hade skitkul, körde verkligen hårt. Guuud, längtar skitmkt till onsdag nu, när det är nästa träning, ska bli otroligt kul! Finns en nackdel annars ska allt bli skitkul.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra efter skolan, tror jag ska va med någon, amanda eller moa tror jag, ska fråga de, ananrs tar jag någon annan. Någon blir det iallafall tror jag.

Men vi ses senare.

PÖÖZZZzzzZZ

 undra hur vi gjorde xD

Bilder från mig och moa igår


 hinner inte fler. Puss.

Första skoldagen

Hejhej!
Förlåt för ett så konstigt blogginlägg imorse, men jag fick plötsligt bråttom, men satt ändå och vänta på bussen i tio minuter -.-. Men det har varit tråkigt i skolan idag, det enda kul va att träffa alla, speciellt jessica som jag inte träffat på hela sommaren. Men vi jobbad emed steg hela dagen, jag jobbade tyska och svenska. Imorn blir det nog matte och engelska då. HATA MATTE. Men den här terminen ska jag plugga, plugga, plugga ska inte gå runt och inte göra något som jag gjorde i slutet av första terminen i sexan. Varför säger jag inte.
Men snart är det träning, ska bli grymt kul, var ¨så länge sen, har saknat laget och att spela. Läängtar ska åka om typ en kvart, om pappa kommer snart aso. Hah.

Men vi ses. PÖZZEN

Bilder frånd agen:

ska till bussen hinner inte skriva hejdå<3

GODNATT

Ska fixa väskan till imorn :'( <3

 oldie

NEEEJJJ!!!!

FAN! DET ÄR SKOLA IMORN!!, Usch ska bli så hilma tråkigt,, visst kul och träffa kompisarna. Men det kan man gör apå sommarlovet också! ÅHHH längtar till höstlovet! Och till helgen.

5 saker ni inte visste om mig.

* Jag är skitträdd för getingar
Så fort det kommer en i närheten skriker jag, och idag kröp det in en i mitt hår!

* Moa HG vet ALLT om mig.
Jag brukar säga att man inte kan berätta ALLT för varann, men Moa hg vet verkligen ALLT.

* Det jag är mest rädd för är spindlar
Jag är mer rädd för spindlar än för något annat, så fort jag ser en spindel skriker jag och nästan gråter, och ropar efter pappa, haha. De är skitäckliga ju!

* Jag blir lätt desperat!
Haha, så fort jag har varit singel länge så blir jag som desperat så kan nästan va tsm med vem som hellst.

* Jag känner att jag mest vill ha barn för att inte våran släkt ska dö ut.
Det känns faktiskt så, jag vill att våran släkt ska fortsätta, och anna vill inte ha barn ;o så jag känner mig tvingad x)

- gammal

Älskarejj mest Moa!

Hejhej!
Kom hem från Moa runt kvart i nio. Skulle tagit bussen men den kom aldrig så mamma hämtade mig istället. Men vi var ute, i ishallen, i centrum och tog bilder. Jag åt där också kött och potatis gött. Men i ishallen var vi utanför, de va typ hockeyläger så de va massa killar där och moa kände några, sen va en från facebook där oxå. I centrum satt vi ba i en trappa och prata, sen tog vi bilder på ett tak o ett dagis utanför moa.

Hade skitkul, som vanligt. Älskarejj Moa!

Kommer bilder imorgon.

 - skitgammal

Sista dagen på sommarlovet 2010

Godmorgon!
Idag vaknade jag runt tio, gick upp och duscha direkt, skitjobbigt efter fönade håret, plattade håret och sminkade mejj det tog två timmar,, skitjobbigt. menmen. Imorn börjar skolan, ska bli rätt kul faktiskt.
Sen när jag kommer hem ska jag bara äta och sen är det träning, fan vad kul det ska bli, längtar skitmkt. Det va liksom 2,5 månad sen, fast har ju tränat hemma också men aa iallafall.
Om ungefär en halv timme ska jag få skjuts/åka buss till moa, så ska vi hitta på något, vet inte vad men aja. Vi hittar alltid på något.

Skriver när jag kommer hem, ska äta nu.

PUSSAR

GODNATT

Godnatt allihopa, ska sova nu, imorn ere skola, asso imorn måndag, för de som inte tänker så långt. Saknar alla skolkompiosar så jävla mycket!!! AMANDA, MOA, JESSICA, ALEXANDRA, ELIN, LYDIA, JESPER, FREDRIK, SIXTEN, + många till. Men det där e de jag saknar meest.

Ska bli fett kul att träffa alla.

Men vi hörs.

PÖZZZ

fan va söt du e amanda, älskarejj som fan!



- föralltid gmn <3

fuck u

Godmorgon!
Eller ja jag vaknade vid halv tolv av att moa ringer, hon fråga om vi kunde sova över. Mamma tyckte typ inte de så pratade hon med pappa o fick honom att säga nej. Har tjatat som fan, men kan int övertala. SKITTRÅKIG dag kommer de bli idag. Det enda jag kommer göra är att geeka datan 24/7 jag svär kommer sitta hela tiden. Förutom när jag äter, kommer typ va tvungen att spela sims o va inne på facebook. Moa kan inte bara va idag för hon skulle typ till stugan om vi inte kunde sova över. Amanda tror jag inte kunde för hon ska typ ha gäster imorn, moa a e i grekland. Lydia, Elin och Alexandra vet jag inte riktigt med. Orkar inte fråga just nu, om någon frågar om vi ska göra något, säger jag ja direkt skiter i vem det e.

Men vi ses senare.

PUSS

Bilder från igår:

Konstigt

Jag känner mig skitkonstigt just nu.
Men det ska faktiskt bli kul när skolan börjar, va med alla kompisar och så. Jag längtar typ, har saknat alla t.o.m lärarna x) haah. Konstig jag är, och alla sexorna är faktiskt inte alls jobbiga, förutom att jag känner massor. men ändå det ska blli fett kul ju (bortsett från kurserna och föreläsningarna)

Vad tycker ni om att skolan börjar snart?


- Älskar bilden, i början av sexan.

ingen blogglust

Hejhej, ahr inte haft blogglust.
Idag var ju jag och Moa i skolan igen, och tittade, haha alla sexor e så små och söta. Men ja, vi hade skitkul. Haha på antons bg smög vi in o satte oss under ett bort längst bort i hörnet. Han märkte oss inte föränn precis när de skulle sluta, haha han ba skratta och drog ut moa i foten xD och sen när jag ställde mig upp slog jag huvet i bordet, alla glodde, jag ba hej allihopa xD hahaha. MINNE, skitrolig dag iallafall.

Bilder:

GODNATT

känd

Hejhej!
Förlåt för den kassa uppdateringen men Moa har ju varit här. Vi har haft skitkul, hade saknat henne skitmkt när hon va i tyskland. Vi sov typ två timmar i natt ;s igår var vi i centrum och gick runt pratade med folk, sen senare tog vi bilder, pratade och tittade på film. Tittade på alla filmerna jag skrev igår, haha, hade fett kul iallafal, drack upp colan och åt godiset. Sen idag har vi kollat på de nya sexorna med Amanda, Elin, Lydia och Alexandra. Kulkul.
Sen efter det åkte jag och moa till centrum och åt, men moa mådde inge bra så vi åkte hem direkt.

Bilder:

Moa hääär :)


Hejhej!
Nu ligger jag och Moa och tittar på bratz, hahah och sen har vi tagit ner madagaskar och superzebran. Får se hur många vi hinner titta på innan vi somnar, höhö. Imorn ska Moa me till skolan för jag, hon, amanda, elin och lydia kolla på de nya sexorna, haah fett kul x) tror vi åker dit runt tio-elva. Men ja. Vi ses imorgon, med bilder.

Ses senare.

PÖÖZZZ

Haha du är störd ;) <3

Godmorgon!
Jag vakna av mig själv vid tjugo över nio, och har fixat mig nu, senare kommer moa hit, vet inte när. Hon skulle tydligen gå hit x) hahah hon är stöörd ;p. Men ja när hon kommer hit så ska vi åka till centrum, äta där och gå runt och följa efte rfolk, haha. Men jag är skit hungrig nu, så jag skriver senare.

PUSS

Moa e hemma :D

Äntligen är Moa hemma!
Fan vad jag saknat henne, hon ska komma hit imorn, tiidigt, så ska vi va hela dagen :D skiitkul. Ska prata om skitmycket. Kanske åka någonstans eller något. Läängtaar.

Ses senare.

PÖZZ

*bildsak cepar ;)*

ny header ;)

Har fixat nny header igen ;P

Veckans blogg hos Sarah Tjulander


Är med i Veckans blogg hos Sarah Tjulander  , anmäl dig också.
www.sarahtjulander.blogg.se du måste besöka :p <3

12:45


Älskar bilden ;)
Hejhej!
Har inte orkat blogga tidigare idag, men jag vaknade kvart i ett iallafall. Skitskönt, nu kan jag äntligen sova ut några dagar eftersom att både mamma och pappa jobbar ;d fast måste springa någon gång i veckan -.- orkar egentligen inte, menmen, ska iallafall träna något. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog bara ta det lugnt och när moa kommer hem kanske åka till henne en liten stund, om det går för henne, fast beror på när hon kommer hem oxå ;d

Men vi ses senare.

PUSS

godnatt

skiiitrött


Hejhej!
Jag är skittrött, somnade typ tre och gick upp elva, okejj de kanske int låter så lite men vaknade fett ofta oxå, och så fort jag vred mig så prasslade chipspåsen så lydia ba satte sig upp o kollade på mig, fast hon sov tydligen x)

haha älskarejj! <3

Landet me Lydia älsk <3

Hejhej!
Hann inte blogga igår, men vi hämtade lydia iaf och åkte till landet, på landet badade jag lydia och anna, sen åt och sen typ plocka vi svamp. Sen på kvällen tog de bara lugnt. Haha jag och Lydia va fett rädda, och så typ skulle vi "vila" sen somnade vi. Låg skitkonstigt, men ja, hade ont i bena när jag vakna, men det gick över. Vid tolv kom farmor och farfar, vi åt med de, sen bytte om och åkte ut med båten till en ö där vi badade och fikade. Det kommer bilder.



goodnaatt

du får klicka, men det var inte jag som bad dej göra det.

Don't click here!

svar

Lydia :D om Helgen:
Älskar dig me! :D <3 äntligen kan vi flumma utan att ngn klagar XD<3



Svar: JAA, ska bli så jävla kul ;) <3

Pajj + starstruck

Hejhej!
Har inte bloggat något idag, har inte orkat. Men har iaf spelat basket, suttit vid datan, tittat på tv och ätit paj. Åt paj nyss och nu tittar jag på starstruck, tycker så synd om den där tjejen. Haha töönt, första gången jag såg den höl jag på att börja gråta x)

Men jag orkar inte blogga.

HEJJDÅÅ

Bilder

Bilder från landet:


Bilder jag tog nyss:


11.15


Godmorgon!
Varför vaknar jag så tidigt?, okej det var inte så tidigt idag, 11.15, men ändå jag vill sova till typ halv ett. Men idag ska jag nog bara ta det lugnt igen. Kanske går ut och spelar lite basket om jag orkar. Om typ två veckor börjar träningarna, och om lite mindre än en månad spelar vi gjenside cup i blackeberg. Om en månad börjar seriespelet och om typ 6 veckor fyller jag år. Det är mycket på gång nu, jag längtar mest till träningarna börjar. Ska bli skitkul att börja igen. Ska träna mycket hemma också, för jag SKA bli bättre.

Men vi ses senare.

PÖZZ

kanske inte skriver mer så, GODNATT

Helgen

Hej igen!
Helgen ska bli skitkul, den ska spenderas med Lydia, hon ska följa med till landet. Fast bara en natt, synd, men vi ska ändå ha skitkul. Typ sova själva i vårat hus. Flumma utan att någon klagar och ta bilder och äta godis och chips och dricka läsk. LÄÄNGTAAR. Så ska vi bada oxå, fast det kommer säkert regna -.- isåfall får vi väl hitta på något annat. Ska bli skitkul iallafall.



Älskar dej! <3

Moa Härfstrand Goode, kom hem !

Moa jag saknar dej så jävla mycket.
Vi har skitkul tsm och våran humor slår fan allt, allt vi gör är oslagbart, alla våra minnen, så jävla kul asso. Som växten tillexempel, något man fortfarande minns och stolen på öb HAHAH det bästa asso. Så fort du kommer hem måste jag träffa dig, innan du åker igen. Snälla, kommer inte klara mig annars. Vi måste sova över någon mer gång innan sommaren är slut. Haha fast kanske inte gå ut och rulla oss i gräset, hhaha oxå ett minne, sniglarna x)

Men bara så du vet att jag saknar och älskar dig så otroligt mycket älskling. Längtar tills du kommer.

chilldag ;p


Hejhej!
Idag har jag typ bara tagit det lugnt hela dagen, skitskönt, har typ nördat datan, men inte skrivit något inlägg ;o konstigt. Men har tittat på teve också. Men fett konstigt för på disney channel har det varit engelska program hela dagen utan text t.o.m phineas och ferb,, hahahh! Men ja, just nu är jag inne på facebook och bloglovin, och tittar på teve.
Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt igen, om ingen frågar om vi ska göra något iofs ;)

Men vi ses snart med ett till inlägg, minst tre inlägg till idag ;p

PUSSAR

Haga haninges basketläger 2010

Godmorgon!
Vaknade fett tidigt -.- tjugo över tio. Men orkar inte följa med till ung08 har skitmkt träningsvärk och är trött fast inte skittrött då. Men lägret va skitkul skulle velat att det va hela veckan eller iallafall tills fredag. Igår var det ju bara jag från laget, men ändå skitkul. De roligaste dagarna var typ måndag och onsdag. Längtar tills träningarna och matcherna börjar. Men spelschemat är klart. Så här ser det ut.

2010-09-18 10:45     mot Täby Röd          
2010-10-02 16:00     hos Alvik Abrahamsberg          
2010-10-10 10:30     mot KFUK/M Huddinge West        
2010-10-16 16:00     hos KFUM Blackeberg Vit          
2010-10-23 10:45     mot KFUM Central 2     
  2010-11-13 10:30     hos KFUM Järfälla Blå     
  2010-11-14 10:30     hos Solna Vikings 2     
  2010-11-20 11:00     mot KFUM Uppsala F97 Vit     
  2010-12-04 10:30     hos Täby Röd     
  2010-12-12 12:00     mot Alvik Abrahamsberg     
  2011-01-15 12:15     hos KFUK/M Huddinge West     
  2011-01-22 10:45     mot KFUM Blackeberg Vit     
  2011-01-30 10:30     hos KFUM Central 2     
  2011-02-05 10:45     mot KFUM Järfälla Blå     
  2011-02-12 10:30     hos KFUM Uppsala F97 Vit     
  2011-02-20 11:00     mot Solna Vikings 2     

Typ hälften av lagen vet jag att vi vunnit mot, resten vet jag inte x)

godnatt

orkar int blogga

Basketläger dag 3

Godmorgon!
Idag är det ju basketläger igen, tyvärr blir det bara jag från laget som åker, eftersom att claudia ska till tandläkarn, felicia tyckte det va tråkigt och amanda mår inte bra. Men det är bra att det är klubben iaf för där känner jag de flesta. Efter skulle jag kanske hem till natanelle och spencer. Annars får jag väl klara mig själv. Fast claudia kanske kommer senare om det inte tar för lång tid.


Men vi ses senare.

PÖZZ

det eller det

rosa/svart
gina tricot /h&m
vinter/sommar
brunkräm/mascara (på vintern)
linne/t-shirt
puma/adidas
pojkvän/kompisar
bruna ögon/gröna ögon
halsband/armband
kissie/paow
pool
/havet
grekland/spanien
donken/burger king
fest/mys kväll
godis
/choklad
facebook/msn
fjortis/emo
film/tv
rosa naglar/fransk manikyr
mobil/data
blondinbella/kissie
dessie/paow
chips/godis
stumm/döv
långt hår/kort hår
långa naglar/korta naglar
kärlek
/pengar

trååk..

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? aa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? ibland
Hur många har du varit kär i? vene.
Är du kär just nu? nae

- Tio frågor om dig själv
Namn? Jenny Blomberg
När fyller du år? 24 september
Några piercingar? bara öronen.
Vad har du på dig just nu? shorts,linne, tjocktröja
Vilken årstid är bäst? Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sovmorgon
Vad tycker du mest om hos dig själv? hm, den vänstra foten (haha, fråga inte)
Vad är du bra på? basket
Vem älskar du mest på denna jorden? familj, moa
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? vene, me ngn tror jag.

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? ingen, men moa vet nog mest.
Vem är den roligaste av dina vänner? moa!!
Vem är mest partyprisse? diana

-10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? vet inte
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? antar de
Vem är farligast i din familj? anna
Vem ser roligast ut i din familj? haha
Vem är coolast? Jag!!
Roligaste kvällen med familjen? typ nyår förra året
Vem är fulast? vene
Vem är roligast? haha ja e den enda som har humor
10 frågor om idag
Vad har du gjort? basketläger.
Vad ska du göra nu? typ inge.
Har du gjort något dåligt idag? ja
Vad har du ätit idag? fem mackor, några riskorn
Har du duschat idag? ja
Är du trött nu? aa ganska
Vad händer idag? inget.
Går du i skolan? aa, eller nu är det sommarlov
Har du varit i skolan idag; nae sommarlov

- ANNAT
Hur mår du just nu? ont i huvet annars bra
Har du piercat dig? bara öronen
Är du hungrig nu? lite.
Vad är klockan nu just nu? 18.13
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se, facebook, bloglovin.

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? 233 
 Vem sms:a till dig senast? adam
Vem  sms:a du till senast? adam

-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? träffar henne nu
Hur länge sen var det du träffa din farsa? kvart


- ÖVRIGT
Gillar du punk? nej.
Har du sminkat dig idag? ja

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? nej
Vilket är ditt favoritband/artist? Eric Saade ♥
Vad gillar du för musik? olika

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? nae
Har du fler än 5 tröjor? ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? oftast 
Använder du volymspray? ibland
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? nej
Använder du brunkräm? ja
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? olika
Plattar/lockar du håret varje dag? japp

KÄRLEK
Är du kär just nu? nej
Har du kysst någon idag? nej
Är du romantisk? hah vene
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nejj
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? haha deru
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?  Nejhar jag säkert
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?  nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? haah vet int typ, rolig, snäll, snygg.

Skitkuul idag mee :p


- Älskar bilder x)
Shaa!
Idag va jag ju på basketläger igen, e fett kul ;), skrattar skitmkt där, fast skratta inte lika mycket idag, intressant ja jag vet. Men iallafall idag körde vi screen (anfall), skott, passningar och matcher. Sen styrka också och kondition. Det är de sakerna som är tråkiga, fast det kan faktiskt vara kul beroende på hur man tränar det. Men iallafall vi körde stress också. Hade iallafall skitkul idag också.

Men vi ses senare.

Pussss

Basketläger dag 2

Godmorgon!
Idag vaknade jag sju istället, och somnade typ tio ;o haha, va skittrött. Sen sov jag 2 timmar vid sex, haha.
Idag är det ju basketläger igen och jag har träningsvärk i hela kroppen. Haha jobbigt. Men vi hade ju styrke träning också och då gjorde vi typ armhävningar och sånt, så har träningsvärk i armarna, rumpan (eller det va nog när viking tackla mig x)) , benen, ljumsken typ. Men hinner inte skriva mer.

PUSS

skiiitkul


Hejhej!
Det var skitkul på basketlägret, vi tränade ju basket typ hela tiden men det var askul iallafall. I våran grupp var det de från laget (claudia, felicia, amanda och jag) och P97 (Viking, Spencer, Carl och Warom) hade skitkul iallafall. Vi tränade styrka, försvar, skott och bollkontroll. På rasterna spelade jag typ alltid tre mot tre med P97 och en tjej från F98 tror jag. Men hade iallafall skitkul idag. Men vi ses senare, ska nog sätta på en film hahahahaah. Jag är skittrött, har dålig humor, men fattar ni inte SÄTTA PÅ en film, hhaah.

Jaja, hejjdå.

 

Basketläger dag 1


Godmorgon!
Jag vaknade halv sju och fixade mig på en halv timme sen åt värsta bra frukosten, och nu sitter jag här, har suttit här en stund. Tittar på tv också säkert typ nyheterna eller något liknande. Mamma ska ju till jobbet idag så hon är också vaken, sen pappa också men vet inte varför. Jag hade lätt att vakna iallafall, (intressant jag vet).
Ska bla kul på lägret iaf, bloggar mer i eftermiddag. Hoppar på en buss kvat över åtta som amanda sitter på och så kommer claudia och felicia hoppa på senare.

PUSS

Bilder från igårkväll


















Orkar inte fler, pappa ska massera mig nu. Skriver inte mer.

GODNATT

hemma nu













Hejhej!
Är hemma från farmor och farfar nu. Hade trevligt där vi åt middag och glass och pratade. Hos Felicia spelade vi basket, var ute och körde kinesiska kramar, haha en lek typ claudia kom på. Men ja, jag har haft väldigt kul idag iallafall. Imorgon börjar basketlägret, ska bli kuuligt ;) fast det är ju inte samma sak som sportscamp, men ska ändå bli kul. Jag, Amanda, Claudia och Felicia ska åka samma buss. Elin vet jag inte ens om hon kommer ;p

Men ja vad har ni gjort idag då? x)

PUSSAR

Farmor och farfar


- gammal, haha
Shaa!
Ska gå till bussen om tio minuter, men ville bara skriva lite innan.
Ikväll ska vi till farmor och farfar och äta middag, haha min förtjänst. Jag och Anna ville äta hos de med familjen då, men mamma och pappa sa att det är konstigt om vi frågar om vi får äta där. Så jag skrev "i smyg" till farmor på facebook och sen lite senare ringde hon och bjöd oss på middag. Haha e man bäst eller. Men alla vet nu att det var jag som fråga egentligen ;d

Men måste kissa och borsta tänderna nu. Ska ju åka snart.

PUSSAR

Felicia och Claudia ;P


- Zorro när vi precis köpt honom ;)
Hejhej!
Nu är det bestämt, jag ska till Felicia och Claudia eller vi ska va hos Felicia, och Claudia är hos sin mormor som bor precis vid felicia så hon möter mig vid bussen och så går vi till Felicia. Haha, fick övertala henne att vi skulle va där, för jag har aldrig varit där :D Så det blir nog kul, är så jävla skönt att komma hemifrån. Hatar att va hemma, så tråååååkigt. Anna är jobbig också -.-

Jaja, vi ses senare.

Ska fixa mig nu.

PUSSAR

Kanske Claudia och Felicia


Sötisar
Godmorgon!
Idag ska jag kanske vara med Claudia och Felicia om Claudia vill och det hoppas jag att hon gör. Vi ska bara ta det lugnt och så eftersom att jag och Claudia ska på läger imorgon. Ska försöka ta några bilder som jag lägger in på bloggen senare. Men just nu sitter jag med datan i knät och pappa mittemot mig. Ska fråga om vi kan byta data för han har sims datan x) haha.

Men vi ses senare, så säger jag om jag kommer va med de eller inte.

PUSSAR

Konstig mardröm ;o


Om ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt är det för att jag drömde värsta konstiga mardrömmen.
Det börja med att jag och Anna va på något ställe och så blev hon arg/galen och tog upp en pistol
och börja skjuta sen kom det två poliser som oxå hade pistol, men ingen dog.
Sen ringde de poliserna massa andra poliser så kom det ännu fler.
Så blev Anna plötsligt lugn och en polis gick fram till oss och så fick vi säga
massa tal och när man sa det talet han tänkte på skulle de knäcka våra nackar,
det fanns 12 tal. Så sa vi fel tal enda tills det fanns ett tal kvar som var 12
och det tänkte han på, så sa Anna det och de gick fram till henne,
och knäckte hennes nacke. Man hörde hur hon hostade och sen blev allt tyst.
Sen grät jag skit mycket och så gick de fram till mig men jag bara grät mer
så fråga jag måste ni knäcka min nacke och då sa de nej du har ju inte gjort något
du kan kolla på scenerna i stitchfilmerna vi har gjort som de gör där.
Jag ba bra tack för jag kanske kommer över att Anna är död.

- Skitkonstig men ändå hemsk mardröm, men som tur va pappa vaken och jag berättade för honom.

 

GODNATT

 kooom heem<3

Blixtrar & Dunder


Hahah, fail rubrik, men hej!
Är värsta ovädret, typ ösregnar och blixtrar och åskar, men har dragit ut sladden så är ingen fara tror vi. Höhö.
Men aa tittar på Angel den är fett bra jue. Om en timme får jag nya sms, fan vad skönt. Ska smsa fett mycket eftersom att jag inte kommer smsa så mycket måndag tisdag och onsdag för då är det basketläger ju. Kommer typ gå och lägga mig senast tolv de dagarna för ska åka till lägret kvart över åtta och gå upp vid halv sju/sju.

Men hoppas ni har det bra.

Hur är vädret hos er? ;)

Bara för att jag inte har något liv

Hejhej alla söta!
Jag bloggar bara för att jag inte har något liv, för det är seriöst inte särkilt kul att blogga speciellt inte när man knappast har några besökare och inga kommentarer. Så bloggar bara när jag inte har något att göra och när jag har varit med någon och har bilder att lägga in. Så var inte berädd på mycket bloggning när jag är med kompisar och sånt.

Hare bra.

Sims 3 destination världen

Hejj alla söta läsare!
Just nu gör jag typ inget, ska starta sims snart, som ni ser på rubriken. Är iallafall inne på facebook och chattar med Gulizar, saknar henne!! Träffar henne om typ tre veckor, ska bli fett kul jöe, de e när träningarna börjar ifall ni undrar. Dilara träffade jag och Moa i centrum för typ två veckor sen, har saknat henne och saknar henne nu oxå. Saknar hela laget som är Claudia, Felicia, Gulizar, Elivra, Dilara, Amanda, Isabelle, Elin och Moa ni betyder.

 Jag, Gulizar, Moa, Dilara
Felicia, Claudia, Jag, Gulizar, Amanda
 Felicia, Claudia, Isabelle
Jag, Isabelle, Gulizar, Claudia, Felicia, Elvira, Amanda, Moa
 Elin, Moa

Inget liv


Hejhej!
Jag har inget liiv, sitter och spelar Burger Restaurant 4 hahah skittråkigt. Tittar på Disaster Date också. Fett kul ju, fast har tröttnat lite, men det är ändå kul. Men har faktiskt inget att skriva. Ska vänta svar från farmor på facebook och fortsätta mitt spel.

ALLA UPPDATERAR MYCKET PÅ BLOGGARNA, och mina läsare kan gärna kommentera sina bloggar, vill ha mer att läsa.

Men vi ses.

PUSSAR

tråkigt dag igen -.-


Förra kaninen
Godmorgon!
Jag hatar dagar när man inte gör något, när man liksom bara är hemma, jag vill ju va med någon typ varje dag. Idag skulle jag kanske va med Claudia och Felicia men Felicia hade inte lust för hon har knappt varit hemma på sistone. Men vi kanske ska va imorn istället. Men jag måste göra något idag, om jag inte är med någon ska jag spela basket istället eller spela sims, BAAJS trååkigt jue. Menmen ska int skriva onödiga och tråkiga saker.
Just nu sitter jag och titar på teve och typ är inne på datan, trååkigt, men aa, ska nog starta sims snart eller kolla om någon rolig är inne på msn. Vill ju va med någon idag. Men annars ska jag typ sova lite till är skittrött.
Imrgon ska jag kanske vara med Claudia och Felicia hos Felicia antagligen.
Hon har köpt en skitsöt kanin, jag vill också ha en kanin. Men mamma säger att jag inte får eftersom att det inte gick så bra med den förra. Men jag vet ju liksom själv att jag kommer ta hand om den och så. Varför kan hon inte fatta, jag va liksom typ åtta år när vi köpte den förra, kunde typ inget då.

Men jaja vi ses senare.

godnatt''

Lite bilder

 - hahahaha cepe.
 - hahaha omg..
 - saknar
 - jag saknar dej
 - pannkaksdagen!
 - vintras
 älskar er!!! <3
 - älskar dej Moa Andersson
- hahahah kolla mejj x)
- älskarejj Amanda Fredriksson
 - Aw älskar er.
 - aw, kom ihåg den dagen..
- älskarejj barndomsvän
 - älskar bilden och er
 - fan vad kul vi hade älsk
 -  såå söta.

Orkar inte fler

skäämt

Pappa: Jaag är sugen på att säga fula ord.
Jag: Vi kan säga tillsammans, fitta, fuck, kuk.
Pappa: (tyst)
Jag: Nehe..

Alla andra: *hahaha*

x) de va roligare i verkligenheten :p<3

hemma från älsk


















Shaa!!
Är hemma från Amanda nu, vi hade skitkul, fast har ju redan berättat allt för er. Men just nu sitter jag och tittar på teve disney channel ;). Senare blir det väl bara mys med familjen och datan tror jag.
Imorgon ska jag kanske vara med Claudia och Felicia och spela basket med de. Nästa vecka är det ju basketläger, ung08 och kompisar som kommer göras.

Men vi ses senare.

PUSS

Amanda älskling Fredriksson


Heej söta läsare ;)<3
Jag är nu hos Amanda sötast, hon tittar på teve och jag sitter vid datan. igår hade vi SKITkul, vi åt först mat och sen gick vi till ica maxi och köpte chips och päroncider sen gick vi hem till henne och typ flumma på datan och skrev massa siffror och saker till folk och gillade typ allt på facebook, aa men sen höll våran päroncider på att ta slut så vi gick och köpte en till, men sen en timme senare typ ångra vi att vi inte köpte två till päroncider så vi gick ner ännu en till gång och köpte en till. Sen fortsatte vi hålla på vid datan och jag prata med en kompis också.
Sen idag vaknade iaf jag vid fem över halv tolv, vi tittade lite på teve och åt sen frukost, efter frukosten fixa vi oss och åkte upp till centrum men vi va bara där en liten stund.

Men snart ska jag hem tar en buss om en halvtimme.

PUSS ;)

Veckans blogg hos Sarah Tjulander

Jag är nu med i veckans blogg hos Sarah Tjulander, hon har en skitbra blogg som ni måste besöka, och dessutom ser hon bra ut ;) så besök henne www.sarahtjulander.blogg.se

GLÖM INTE BESÖKA ;d<3

springa


Hejhej!
Idag ska jag ut och springa med Claudia igen som jag sa förut, vi ska springa först till lyckeby sjön och bada/simträna och sen springa te elljusspåret och springa det ett varv tror jag eftersom vi sprang innan också, och sen springer vi hem te Claudia och duschar och är där te typ fyra och sen åker jag hhem och packar och åker te amanda så sover jag där. Så har jag planerat ilallafall, får se hur det blir.

Men vi ses senare.

PUSSAR

Moa tvilling ♥


Moa älskade tvilling, snälla kom hem, jag saknar dig som fan, tänk att du ska bara borta två veckor till :(. ÅÅH, vill träffa dig nu och ha kul med dig och skratta som vi brukar göra! ÅÅHH, bah jag skulle kunnat följa meed, skulle varit underbart, fan vad kul vi skulle haft då asso. Men näru kommer hem måste vi sova över och va skitmkt, vi ska ha skitkul!
Du får intelämna mig så länge en gång till, tänk alla våra minnen, haren, tunneln, sniglarna, växten, killen i tyresö centrum, skatekillarna, busschauffören, ramla i bussen, sportscamp, asso jag kommer inte ihåg alla, vi har så jävla många. Åhhh älskar ju dejj meesst!!!!!!!!! KOM HEEEEM :'(

haaar trååk


Heej alla söta,
Har otroligt trååkigt just nu. Kommer verkligen inte på något att göra.. Men får väl chatta med några och ha tråkigt kanske läsa lite sen.

PUSSAR

grattis carro

Idag fyller felicias kompis Carro år och jag läste felicia och såg det, så ville bara gratta henne. Inte för att hon läser min blogg, men kan ändå gratta ;P

Hoppas du har en bra födelsedag.

PUSSAR från Jenny

 gammarl bild på carro


baaskeet ;)


Älskarejj Moa! <3
Hejhej!
Tänkte gå ut och spela basket en liten stund, men kom på att jag glömde bollen hos claudia "/, får ta den imorn när vi ska springa, men får väl göra lite med femman, om jag orkar gå ut. Jag är ganska trött.. Menmen, jag ska nog gå ut, måste träna minst tre gånger den här veckan. Nästa vecka är det ju som sagt basketlägret, jag kanske springer en extra gång med Claudia den veckan också, vi får se.

Men vi ses senare.

PUSSAR

Någon som vill göra något?


Hej allihopa!
Någon som vill träffas? Isf kommentera det här inlägget eller smsa mig om du har mitt nummer. Jag är desperat och måste göra något, har trååkigt annars!!

Så kom ihåg smsa eller kommentera.

PUSS

fucking data

Hejhej!
Jag har tänkt börja blogga igen, men jag skrev värsta långa inlägget och sen uppdaterades datan och inget sparades. Men iaf idag ska jag bara ta det lugnt om jag inte hittar någon rolig på msn. Jag ska berätta kort om min dagar.

Måndag: Firade Amanda med Fredrik, Mangert, Sixten, Lydia och Elin, hade skitkul, först åt vi på pizza hut och jag och lydia flumma som fan x) sen gick vi till siba och satt i massagestolar, hahah, sen donken och köpte glass/kaffelatte/bulle och sen till amanda och hade kul. Senåkte vi till centrum och körde kurragömma hahah, tjejerna mot killarna, skitkul. Det var i stortsätt den dagen.

Tisdag: Sprang med Claudia, åkte till henne runt två och vi sprang till ´hagaskolan och sen gick till elljusspåret vi sprang ungefär två varv 3,5-4 km. Sen gick vi hem till henne och duschade hahah och jag nördade nintendo.

Onsdag (idag): Ska jag ju bara ta det lugnt och kanske va med en kompis om det är någon rolig inne på msn, annars får jag väl leva på teven, datan och basketen.

Torsdag: Ska springa med Claudia igen fast den här gången till lyckebysjön och bada och sen springa till haga och springa ett/två varv i elljusspåret och sen hem till claudia och duscha, vara där en stund och sen senare åka till amanda och sova där, vi kommer ha fett kul på torsdagen.

Fredag: Sovit hos Amanda, kommer ha skitkul den dagen också, kanske åker till centrum? Idk ;)

Men nu blev det lite långt. Hare bra. PUSSAR





- Saknar basketen ;(

de 2 som betyder mest för mejj

Moa Härfstrand Goode
Jag har känt dejj sen vi var småbarn, våra mammor har varit/är bra kompisar, vi är skitbra kompisar, visst vi har bråkat, mest småbråk men ett stoort, men du betyder otroligt mkt för mejj, och jag vet att jag alltid kan lita på dej. Jag kan berätta ALLT för dej och vet att det inte sprids vidare. Jag älskarejj soom faan!!!!




Amanda Fredriksson
Fan att jag inte lärde känna dej tidigare, i början av sexan tyckte jag du verka snäll, sen typ hata jag dej vet inte varför, sen i typ mars blev jag fett bra kompis med dej, och nu älskar jag dej, du är en stor del av mitt liv, en av mina två själsfrändar, och du ska veta att du oxå betyder så helvetejävla mycket för mejj, jag älskar dejj SYSTER!!! <3


Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!