Längesen jag skrev!

Det var ganska längesen jag skrev men det beror på att jag inte får några kommentarer och då är det inte så kul att skriva;) Men snart är det sommarlov och´sportscamp <333 Det ska bli skiiiiiiitttaaaaakuuuul!!!!!!!!!! GUD VAD JAG LÄNGTAR ASSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Här kmr lite bilder.

ÄLSKAR DIG!

Älskar dig Vendela! Du e den som betyder mest för mig av alla i hela världen<3 Om du dör så kmr jag också dö!! Jag lovar jag kan verkligen inte leva utan dig<3 Du gör världen mycket bättre. Jag lövar att jag aldrig kommer att lämna dig!


Usch!

Idag har varit en stor jävla skitdag!! Först ko jag till Vendela fem över halv för vi skulle komma till skolan lite tidigare , men  jag fick hjälpa henne med en sak s¨å vi kom till skolan fem i åtta:S AJA sen började skolan som vanligt:O . USCH!!!!! Vi hade tråkigt prov. Efter skolan va jagh med vendela i typ en timme :) Vi satt vid datan lite , och sen halv fyra cyklade jag hem när jag kom hem titta jag på tv. Sen lite senare hade vi träning:P Det var kul jag och vendela körde match mot lisa , esra och Felicia och vi vann med 26-6 :D:D. Efter träningen åkte jag hem som vanligt:)

Ni behöver inte läsa

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Emma nej

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?
Farfar, släkt såklart

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 12?
Frida aldrig ;) 
ÄR NUMMER 16 SÖT?
Nej mitt hem är inte så sött precis
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 21?
Julia hon var snäll
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 29?
Lollo jag började i hennes klass i ettan ;)
GILLAR DU NUMMER 35?
Moa A japp väldigt mycket

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 38 DEN SENASTE MÅNADEN?
Pappas fritids har jag aldrig träffat typ bara en gång;)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 40 NÄSTA GÅNG?
Stefan i skolan imorn:)

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 41?
Nej e inte så nära vän med Teodora

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 45?
Vanessa Nej
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 49 ?

Nej vill typ inte gå nut med mamma!

VAD PRATAR DU & NUMMER 54 OFTAST OM?
Jag och min kusin niklas :) pratar oftast om hur famlijerna mår haha

SKULLE DU TÄNKA DIG ATT BLI TILLSAMMANS MED NUMMER 56?
Yasosse nej är fy fan inte lebb!!

VILL DU PUSSA NUMMER 60 ?
Nej vill inte pussa Vendela
VAD BRUKAR DU & NUMMER 62 GÖRA TILLSAMMANS?
Jag och Vendelas mamma brukar prata när jag e hemma hos Vendela!

annablommberg.blogg.se

jag är finalist i veckans blogg på annas blogg  http://annablommberg.blogg.se  så rösta på mej :D<3

Älskar er!!

Ni betyder otroligt mycket för mig!

Vart i vega!

Idag åkte jag , lilli och vendela till vega  , för några kompisar bor där. Det var asatråkigt där så vi åkte hem efter typ 10 minuter , och nu har jag varit hemma väldigt länge! Jag och lilli kanske ska vara med några sen men tror inte att det blir något. För dom orkar inte åka hit !!!!!!!!!!!

Klassresa i helgen<33

I helgen var jag på klassresa i vaxholm , Gülizars klass var också där. På lördagen åkte vi dit , det tog ungefär en och en halv timme , när vi kom fram skulle vi köra fångarna på fortet , det var asaaakuuul. Sen när vi kom fram till själva tälten , höll vi på med en kille , och fixade i tälten , sen badade vi. På kvällen hade vi klassfest , det var inte så kul. Efter den hade jag lilli o vendela asatråkigt , så vi gick ner till stranden. Där var Gülizars klass , då fick vi vara med o köra sanning eller konka , det var jätte kul<33. Sen nästa dag , var vi lite med killarna i Gülizars klass , o Vendela fick en kille. Jag vaknade kvart i fyra. En klassförälder fick rådamp på oss , för att vi tog hans barn mössa och kasta lite till varann sen gav tillbaka den. Klassföräldern sa massa fula ord han ba skitungar , barnrumpor att det  var fel på oss och att vi var störda. Sen började vi gråta , o så pratade de med oss. Sen klokcan 11:15 åkte vi hem vi kom hem typ 12:15. Sen på kvällen va vi med en av killarna i Gülizars klass som heter Erik det var kul. Sen klockan kvart i nio kom vi hem o klockan kvart i tio gick jag o la mig.

Rudan o klassresa:D

Igår va jag på rudan med klassen o många femmor det var kul , jag badade:) Det var iskallt:P. Imorn ska vi åka på klassresa:) Det ska bli skiiittaaakuuulll , längtar så himla mycket:D:D:D. Vi har samling klockan 7:00 på lördagen då tar vi ern buss till vaxholm , när vi kommer fram har vi en fångarna på fortet grej , sen går vi antagligen till tälten , på kvällen är det klassfest. Sen klockan 11:00 på söndag morgon åker vi hem:(.

!

Idag har varit en tråkig dag , vi har haft kemi och matte o träslöjd i skolan. Det var ganska tråkigt på träslöjden föör jag har inget att göra på träslöjden. Sen var det lunch , och efter skolan åkte jag buss hem , jag hann precis. När jag kom hedm tittade jag på tv hoppade stusdsamatta och spelade data.

Kram / Jenny

Kemi!

Igår, i förrigår och idag har vi haft asmycket Kemi och det är så tråkigt, fast idag var det ganska kul:) Men igår hade jag i allafall träning , fast vi var bara 7 styckna och vi är 12 i laget så det var 5 sjuka:(. Men i dag är det träning igen hoppas det blir roligare då , för vi kanske är flera:D. Igår skällde våran fröken ut mig Vendela och Jenny H. Så jag och Vendela höll på att tappa våran vänskap:'( Hon förstör våra liv. Men nu är allt uträtt, så jag och Vendela är förtfarande bästisar , aa men i allafall idag hade vi gympa , kemi , matte och mitt liv i skolan. Det var inte så kul på gympan , det är typ aldrig kul:( Bara när det blir käggelfotboll eller fia med knuff. Efter skolan var jag med Vendela en jätte liten stund i typ 40 minuter då kastade vi vattenballonger. Nu är jag hemma och spelar data och tittar på tv.


 ÄLSKAR DIG VENDELA!!!

Billys cup<3

Nu har jag kommit hem från billys cup. Vi hade 5 matcher tre gruppspelsmatcher och två slutspelsmatcher. Vi förlorade alla gruppspelsmatcher med ganska mycket. Vi vann en slutspels matchet med typ 5 poäng:D:D:D Det var asjämt. Och de spelade ganska fult. Och vi förlorade en slutspelsmatch med ganska mycket fast den matchen var klockan halv åtta och vi gick upp klockan 6 :o. Och åt frukost klockan tio över 6:(. Efter matchen badade vi det var asakul, men sen skulle vi åka hem:'( Det var tråkigt att åka hem. Tyvärr har jag inga bilder just nu:( Men jag lägger in när jag har fått bilder!

 enda bilden jag hade just nu
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!