basketlifes.blogg.se

Kommer att sluta blogga här för tillfället och blogga på www.basketlifes.blogg.se med Lollo vi kommer att blogga mest om basketen.

forget it

Tja!
Har helt glömt bort att jobba, men idag var jag i skolan dåra. Var helt okej faktiskt, gjorde projektprov halva dagen, sen blev det någon rätt så god kycklinggryta. Har också pluggat kurs och kollat på tysk film.

Våran tyska lärare är grymt störd! Hon borde fan få sparken, skitkaxig..

Men matchen igår gick inte så bra, vi vann med bara sju poäng typ. Men domarna sög.. Som vanligt. Men nästa gång vi möter blackeberg ska vi krossa.

Men skriver senare.

lollo it's in the shower

Tja!
Sitter i Lollos vardagsrum och kollar på idol igen, har just varit och kollat på deras match de vann med 11 poäng så det är ju bra. De spelade bra också, men vi missade Arvids match lite småsynd sådär! Men de torska med 10 poäng, det är bra för och vara dem iallafall.

Imorgon är det match dåra, ni kan få ett litet minireferat haha. SKriver typ om samma saker hela tiden.

Vad vill ni att jag ska skriva om?

lollo it's in the shower

Tja!
Sitter i Lollos vardagsrum och kollar på idol igen, har just varit och kollat på deras match de vann med 11 poäng så det är ju bra. De spelade bra också, men vi missade Arvids match lite småsynd sådär! Men de torska med 10 poäng, det är bra för och vara dem iallafall.

Imorgon är det match dåra, ni kan få ett litet minireferat haha. SKriver typ om samma saker hela tiden.

Vad vill ni att jag ska skriva om?

drar till lollos match nu

Tja!
Hinner inte blogga, men fick en bergsprängare och ulrik munther skivan imorse. Men nu ska jag iväg till nacka och kolla på lollos match.

trötter

Tja!
Hemma från bajenmatchen nu, det blev oavgjort. Fanns typ inga platser men först stod vi i klacken men det blev för jobbigt så vi tog några randomplatser men det var rätt najs och kolla. Är fett trött nu bara, så ska väl sova snart. Eller? Nej ska kolla på beverly hills och sådär. Men jag bloggar nog senare.

Puss

Drar till bajenmatch nu

Lite bilder från 2009

Beverly Hills

Tja!
Sitter och kollar Beverly Hills med min syster. Har skrivit in kursen på datan också, ska plugga lite mer senare, men inte just nu orkar inte. Men vaknade vid tio och var tvungen att gå upp för mamma skulle åka till jobbet. Idag missar jag en föreläsning också men ska kolla på en kompis anteckningar.

Imorgon fyller jag år iallafall, känns inte så, men ska på bio med Lollo då iallafall sen sover hon här, riktigt najs!

Hiss&Diss

Hiss:
* Höstkläder
Jag hissar verkligen höstkläderna, tycker det är grymt snyggt, speciellt såna här halsdukar som typ alla har.

* Basketsäsongen
Jag ser fram emot den här basketsäsongen, med regionsuttagning och sånt, kommer nog bli stressigt men ändå kul, så det är en stor hiss!


* Lollo Solheim
Jag hissar verkligen min bästavän Lollo Solheim! Hon är underbaraste på jorden, älskar henne verkligen hon finns alltid där.


DISS :
* Höstvädret
Stor diss, regnar typ hela tiden, så vet man inte vad man ska ha för kläder, för man vet inte om det kommer regna eller inte.


*Väderrapporter
De kan aldrig ha rätt om något! Så man kan inte vara berädd på vädret.


the shower

Tja!
Kom hem för typ en timme sen, var riktigt kul på träningarna. Fast rätt mycket spring så har ont i benen nu, men alla var mer koncentrerade iallafall. Men har inte mycket att skriva om, ska snart duscha, men orkar typ inte. Min syrra (www.binoculars.blogg.se) har opererats idag också så hon mår inte så bra, vilket betyder att jag inte vill vara i vardagsrummet ifall hon skulle spy.
Men ni får en hiss&diss snart.

träning

Hej!
Just nu tränar jag antagligen, har precis börjat träningen med 97. Har säkert jättekul också, egentligen skulle det här bli Hiss&diss men hann inte skriva det, tappade bort tiden.


Skriver när jag kommer hem.

puss

HAHAHAHAHAHAHAH

Ingen bloggning jag vet

Hej!
Har inte bloggat på länge, men igår var jag inte inne på datan på hela dan, hade först skola sen var jag med Moa och sen hade jag träning till halv tio. Och orkade inte gå in på datan på kvällen.

Men idag har jag redovisat svenska i skolan iallafall och det är najs. Snart ska jag äta och vid kvart över fyra ska jag dra till träning. Kommer hem typ vid åtta och bloggar då, men ni får en hiss och diss på tidsinställt under träningen.

ledig dag

haha, alltid jag som aldrig pallar blogga, så bloggar när jag har tid.

I'm in the house

Hej!
Är hemma nu, har haft det helt okej i skolan är typ klar med veckans kurs också. Känns skönt att vara klar med den tidigt så har man det färdigt. Men sexorna var inte i skolan idag så allt blev tråkigare haha. Men imorgon är de där så då blir det roligare. Men ska faktiskt plugga bra den här veckan, är inte i skolan på fredag heller så min projektprov har blivit jätteförsenade skulle gjort svenskan förra terminen och matten den här veckan. Men det är viktigare att hjälpa anna för mig just nu..

Ikväll är det träning också, så det blir najs. Fast fys är inte det roligaste, men det ger något iallafall.

Skriver senare.

 miss

skola

Hej.
Idag är det skola igen då.. Tråkigt men kul att träffa alla, jag måste fan redovisa den här veckan, är fett oförberedd. Sen ska jag göra svenska och matte projektprov, fett heemskt kommer faila stort.
Men åker om typ 10 min så skriver när jag kommer hem.

bestfriend

Tja.
Har precis gjort klart SOn som ska in imorgon dåra. Kommer säkert ha fel på allt, haha men isåfall är det internets fel, men imorgon ska jag typ träffa en kompis kanske, om jag hinner för han slutar likosm fem över halv fyra och jag har träning sen också så måste vara hemma typ halv sex. Men får se iallafall, på tisdag ska jag träffa Arvid iallafall, tror jag, har inte kört hans roliga skjutspel på länge! Haha, jag är ju bäst på det.

Men skriver imorgon.

matchen..

Tja!
Gud vilken hemsk match, blackeberg spelade grymt fult och klängde på en och domarna sög! Men aa vi tog oss i genom matchen och torska med typ sex poäng, pinsamt. Men ja, vi spelade väl helt okej anfallet fungerade inte men annars så.. Nästa gång vi möter de får vi ta revanch och krossa!
Efter åkte jag iväg med Alexandra och Lollo för att kolla på Uppsala men det var något missförstånd så matchen spelades inte, så alex åkte kommunalt hem och jag och Lollo åkte hem till Lollo där jag även käkade. Hennes lillebror är typ den sötaste bebisen som finns. Men har haft fett kul iallafall.

Imorgon är det träning också, just nu kollar jag på basket EM.

Skriver senare.

maaaatch

hej!
om ca 10 minuter drar vi till matchen, möter 98or dåra så det är bara att se till att KROSSA! så kanske två kompisar kommer också.

puss

Collage på mig och Lollo



Älskar dig!

mer

Tja!
Jag vakna för ungefär en timme sen, kunde inte somna om som vanligt.. Lollo ligger fortfarande och sover jag vill inte väcka henne än. Hon ska ju vara pigg på matchen!
Jag är fett taggad in för matchen vi får seriöst inte torska mot 98or.. Liiiite pinsamt :o.
Men vi kommer åka om typ tre timmar, lite mindre.
Så ska börja tagga nu.

KROOOSSA!

sitter med lollo i sängen

väntar..

nu sitter ja här o väntar på att jenny ska komma o hämta mej tror hon kmr snart .
Vi ska vell hem till henne och tar de lungt o laddar till match ska nog somna rätt tidigt
så vi e pigga imorron men venne om jenny gör nått inlägg när vi kmr hem eller inte får se
nu kommer hon så

PUSS lollo

hinner inte lägga in någon bild <3

heej

hej lollo hära nu då jenny e hos sin farmor o farfar o äter midda dom fyller typ år , så hon bad mej gästblogga o såklart gör man allt för henne men nu sitter jag o mst typ plugga men annars har vi precis kommit hem efter matchen den gick vell inge vidare men de va bra kämpat mötte ju ett bra lag .
Efter jenny ätit klart ska vi vell dra hem till henne o ladda inför matchen imorron !
Vi ska krossa !!!!!
men nu ska jag vell plugga biologi(som jenny gillar) men en annan hatar men ska gästblogga senare oxå beroende på hur länge hon äter

PUSS lollo <3


jenny <3 lollo

Lollo Solheim

Jag älskar dig gumman! Du är så jävla fucking underbar! Min bästa kompis över allt annat, jag står upp för dej genom eld och vatten, jag skulle dö för dig! Skulle hoppa framför ett tåg för din skull.
Allt för dig älskling, du är fin, söt, snygg, sexig, het och massa annat! Även väldigt korkad, hahaha men det är kul när du kommer med dina konstiga kommentarer. Helt random, och ja Japan och Kina är ju samma land? och Amerika är inte en kontinent utan ett land. Hahahahaha så jävla skön!

Men du går inte att beskriva med ord, men du ska veta att jag alltid finns där för dig oct ställer upp för dig vad som helst jag finns alltid där älskling! Du kan berätta allt för mig och jag litar på dig upp till 100%.

Älskar dig bby!

alex here

Nu har alex kommit hit haha han kollar min mobil typ och Lollo sitter och drogar något spel på alex mobil! Skittråkigt spel haha men är typ en fyrkant som ska hoppa över taggar :s
Men aa om drygt en halvtimme drar jag och Lollo till basketmatchen dåra, haha ska ta arvids boll för att skjuta i perioderna.

Men skriver sen.

sötnos

jenny blomberg världens finaste person betyder allt !
Ingen eller inget betyder så mkt som du gör du finns alltid
där om man behöver dej och du menar aldrig något illa mot
någon .

Du e den finaste personen som jag någonsin träffat du e min andra halva
fast smartare . Du ska veta att jag alltid finns här o kmr alltid att vara här för dej
vad som än händer <3 Jag skrattar alltid när jag är med dej o vi har så sjukt många minnen redan o jag vet att dom kmr bli fler. Vill bara att du ska veta hur mkt du betyder för mej !!!

Lollo skrev det igår när jag typ försökte sova, jag sa att hon fick gästblogga.

Vad gullig du är! <3


baskeeet

Tjaaa!
Sitter med Lollo i hennes rum nu, vi ska snart gå ner och äta något tror jag. Sen kanske vi träffar Alex om han hinner, men vid ett ska vi iallafall åka till Arvid och Vikings basketmatch najs! Haha tror de kommer förlora xd.
Sen ska vi typ träffa de efter, okej det här berättade jag redan igår.

Men skriver senare.


Jag och syster <3

LOllo här <3

tjenaree, alla jennys kompisar !
jennys vakra kompis lollo här jenny ligger o typ halv sover i sängen just nu om ni vill veta .

jenny blomberg världens finaste person betyder allt !
Ingen eller inget betyder så mkt som du gör du finns alltid
där om man behöver dej och du menar aldrig något illa mot
någon .

Du e den finaste personen som jag någonsin träffat du e min andra halva
fast smartare . Du ska veta att jag alltid finns här o kmr alltid att vara här för dej
vad som än händer <3 Jag skrattar alltid när jag är med dej o vi har så sjukt många minnen redan o jag vet att dom kmr bli fler. Vill bara att du ska veta hur mkt du betyder för mej !!!



Älskar dej mest älskling du går it att beskriva med ord..... <3

godnatt

Godnatt allihopa!
Ska sova snart, för imorn ska jag och Lollo upp halv tio. Ska troligen träffa Alex på morgonen sen vid ett drar vi till Vikings och Arvids match och ta massa bilder. HAHAHAHAHA. Ska iallafall typ träffa de efter matchen, sen på söndag är det egen match vill inte vara för trött då heller.

PUSS

hos lollo

Är hemma hos Lollo nu och vi ska snart kolla på idol :D har varit och kört basket och köpt godis, najs ju!
Men ville bara uppdatera er lite, jag bloggar senare eller imorgon. Dålig uppdatering nu, är ju med Lollo :*

packa

Tjeeena!
Har ungefär fem frågor kvar på kursen nu (y) som jag gör klart på söndag. Om ca 20 minuter kommer Lollo och hämtar mig så ska börja packa och sådär nu, kommer bli grymt kul att vara med henne under helgen! Tar med kameran också, så var berädd på lite bilder imorgon och på söndag.

Jag ska försöka blogga lite hos Lollo också, det går säkert bra.

segt

Är hemma nu, mitt internet har varit segt så har inte bloggat något. Men har varit och hämtat Annas knäskydd sen åt vi på donken, hahahaha jag slog huvudet i fönstret där. Alltså Anna ba det där ser ut blablabla, så skulle jag kolla och trodde fönstret var längre bort så jag ba vänder mig och med rätt hög fart och huvudet flyger rakt in i fönstret så det var märke från min panna, näsa och haka där! hahaha.
Men om ca en och en halv timme kommer Lollo och hämtar mig så måste plugga nu.

Skriver senare.

Hemstudiedag

Japp idag blir det hemstudiedag då, mest för att hjälpa syster. Men ska också plugga en hel del, med kursen men också tyska om jag hinna. Måste bli klar med instuderingsfrågorna på kursen först och främst.
Sen vid halv tolv åker jag med Anna och mamma och hämtar Annas knäskydd vid sjukhuset, och äter även. Vid tre kommer Lollo och hennes mamma och hämtar mig, sen åker vi hem till henne och slaggar där riktigt najs!

På lördag kommer vi att åka och kolla på en kompis match sen träffa några antagligen. Sen äter jag hos farmor och farfar (middag) sen hämtar vi upp Lollo och hon sover här, på söndag har vi match. Längtar!

Brandbergshallen klockan 14:15 kom och kolla!

Men vi hörs senare.


HHAHAHAHAHAH


Älskar dej!

Jag älskar dig!

Kolla vad min syster skrev om mig på sin blogg:


Aww.. Älskar dig också Anna Blomberg! Du är den som betyder mest för mig, du är den jag skulle gråta mest för om du dog! Jag lovar att alltid finnas här för dig, alltid när du behöver mig. Du kan berätta allt för mig, skulle aldrig gå och berätta det vidare för någon. Jag litar på dig till 100% och kan berätta allt för dig, du är bäst! Jag är grymt glad att det var just dig jag fick som syster, det finns ingen bättre syster än du. Tycker grymt synd om dig med dina skador och finns alltid där om du behöver något. Hjälper dig i vått och torrt.

Älskar dig också bästa syster!





sommarlovet

Här kommer lite om mitt sommarlov.
Jag har spenderat många dagar med Lollo, haft grymt kul med henne! Mycket av sommaren har jag skrivit om i bloggen, men andra halvan är inte skriven. Då har jag mest varit med Lollo, vi har träffat folk och sådär.. Svårt att träffa henne nu eftersom att hon bor i Huddinge.
De roligaste sakerna jag gjort under sommaren har varit:
Sportscamp!
Isabelles landställe
När Lollo var med till mitt landställe
Eken cup
Moas stuga
Innebandylägret!
Hagalägret (basket)

+ Alla dagar jag varit med andra kompisar och även varit på stranden.

Det här är det bästa sommarlovet hittils, men sportscamp var bättre förra året, kändes som för lite fritid i år.

Men tack alla underbara vänner för ett grymt sommarlov!





träning slut

Hej!
Hemma från träning, kom hem för ca en halv timme sen, till viss del av träningen var helt okej, annars sög den! Tänker inte berätta varför i bloggen, men de flesta fattar nog. Men inte så mycket snack om det nu, på söndag är det match så får tagga till nu efter den här träningen! Lollo ska spela med oss också så det blir najs!

Imorgon har jag hemstudiedag för att kunna vara "slav" åt min syster som skadad knät, hon skrev om det i förra inlägget om ni vill läsa mer om hur det går för henne är det bara och träycker på "syster" ovanför, sen ska jag sova hos lollo till lördag. Men ni får mer om det senare, ska duscha nu bloggar efter.

 nyss

Tjooooooo

Tjaa Jennys bloggläsare!

Det är Anna här hennes syster som gjorde den superfina headern hehe. Jenny tränar nu så passar på att skriva lite i hennes blogg. Jag har legat hemma hela dagen måste bli helt frisk till när jag ska operera mitt knä. Just det mitt knä, det har jag lyckats vrida till på träningen så då gick korsbandet av, menisken blev skadad och ett ledband uttöjt. Så nu väntar 9 månaders rehab 2 operationer och 6 veckor med knäskydd. Kul år man har framför sej haha... Nej men det kommer gå bra.

Hoppas Jenny har kul på träningen, det tror jag. Jag ligger och kollar på Beverly Hills som jag gjort hela dagen. Imorgon blir det nog mycket bloggning utav Jenny för hon har fått hemstudiedag för att kunna vara hemma och vara min slav :D

See you / Anna :)



älskade syster! ♥

Börjar igen då ;)

Hej!
Ska börja blogga igen nu, har ny design och sådär som www.binoculars.blogg.se har fixat. Kommer mest att blogga om basketen. Men mitt sommarlov har varit grymt! Har också kommit igång med skolan nu, sexorna är grymt söta!

Har haft sjukt roliga dagar med Lollo Solheim, men det får ni mer om sen, för måste fixa mig till träning nu.

Bloggar längre inlägg om sommaren sen.

 Awww Lucas Öhman! :D

Börjar igen då ;)

Hej!
Ska börja blogga igen nu, har ny design och sådär som www.binoculars.blogg.se har fixat. Kommer mest att blogga om basketen. Men mitt sommarlov har varit grymt! Har också kommit igång med skolan nu, sexorna är grymt söta!

Har haft sjukt roliga dagar med Lollo Solheim, men det får ni mer om sen, för måste fixa mig till träning nu.

Bloggar längre inlägg om sommaren sen.

 Awww Lucas Öhman! :D
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!