Sovit över

Igår sov jag över med Vendela. Vi tittade först lite på en film sen skulle vi ät. När let's dance började så tittade vi på tre danser sen tröttnade vi XD. Då gick vi in till köket där Vendelas mamma bakade bullar vi fick smaka lite deg :D Det var gott. Sen gick vi och gjorde lite tävlingar. Vendela vann hah:D Senare fortsatte vi att titta på filmen, vi tittade nästan klart. Men klockan 23:00 somnade vi. Nästa morgon vaknade vi klockan 10, vi låg och pratade i ungefär en kvart, sen gjorde vi oss i ordning och gick och åt frukost. Efter frukosten tittade vi på tv en stund, sen lekte vi med hennes katt Smille, det var kuul. Efter det gick vi och tittade på tv igen, vi tittade i två timmar ung, sen skulle jag hem.

Slappat

Igår kväll somnade jag klockan 23:00 och imorse vaknade jag 8:20. Då satte jag mig vid tv:n en stund. Klockan 10:40 satte jag mig vid datan och här har jag suttit länge , klockan 12:30 åt jag lunch jag åt pizza. Sen tittade jag på tv lite. Klockan 13:00 satte jag mig vid datan igen och sen klockan 14:20 gick jag ut i fem minuter. När jag kom in satte jag mig vid tv:n i tjugo minuter. Och sen satte jag mig vid datan och nu sitter jag här´.

Träning

Nu har jag kommit hem från basketträningen. Det var kul, först värmde vi upp :D Sen Gjorde vi en försvarsövning, sen körde vi en mot en. Sen repeterade vi inkasten :| Det sista vi gjorde var att köra tre mot tre. Efter träningen gick jag ner och dushade det tog tjugo minuter. Sen satt jag och väntade på pappa i fem minuter. Sen åkte vi hem och nu är jag hemma och sitter vid datan. Men nu ska vi äta ;)

25 Februari

Jag har sovit över med Johanna 2 nätter i rad. i Måndags sov vi hos henne. Vi somnade klockan 23:40 och vaknade 8:10. Sen låg vi och läste, klockan 9:30 åt vi frukost. Sen Satt vi vid datan. Klockan 11:50 gick vi hem till mig och satte oss vid tv:n en timme senare åt vi lunch. Sen satt vi vid datan en stund. Senare åt vi middag. Efter middagen gick vi ner och bäddade sen hade vi filmkväll. Nästa morgon vaknade Johanna halv sju och jag tjugo i tio. Vi satt och sms:ade liten stund. Sen gick vi upp och åt frukost. Sen satte oss vid tv:n och spelade kort. Senare satt vi och sms:ade lite.

Nu ska jag till Vendela så jag har inte tid och skriva mer.

Välkommen till min nya blogg!

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!