bildbloggen

glöm inte besöka bildbloggen :) www.jeempaan.blogg.se/bildblogg

träning..

Hejhej!
Hemma från träningen nu, den var kul, speciellt på slutet när vi körde match -.- x) men ja, i helhet var den kul iallafall. Älskar att träna. Speciellt kondition, när man tagit ut sig skit mycket och typ dör, det är de bästa stunderna..

Hejdå!

 Jessica, tre från vänster nere :D älskar dej sötis <3

moa här

Bajsbajs!
Moa e här nu, men orkar inte skriva, hon hlåler på o gunga hela soffan just nu, som hon tycker är jättekul. Hon tror att jag lägger märke till allt hon gör hela tiden också xD Men vi ska till träningen snart, kulkul. Men orkar inte skriva mer. hejdÅ!

hann inte, för trött, badade oxå, simning, smink, moa hg, träning

Hejhej!
Hann inte blogga igår, var för trött, sen badade jag oxå för att hade ju tränat. Hann inte lägga in bilder heller men lägger in idag. Hade idrott idag, vi hade simning, tråkigt, kommer typ ha det nästa vecka också. Hade inget smink på mig fram till idrotten ;o nu glömde jag sminket i påsen som e på mammas jobb till imorn -.-

Snart kommer Moa hit, vi ska va fram tills träningen, kulkul. Fast vet inte när hon kommer :O

Men vi ses väl någon gång ;)

PUSS

tränar

Just nu är jag nog och tränar. Har tränat med 97orna gick bra, men var sjukt trött. Nu har träningen precis börjat på 96orna och har hoppat hopprep med isabelle och moa och ätit middag/mellanmål. Ska bli kul och träna nu, fast vi springer rätt mycket, men kul ändå, ba skönt o springa o bli utmattad.

PUSS

skolan

Hej,
Är i skolan, ska plugga skitmycket idag, måste komma ikapp.. Men idag blire nog tyska och svenska, har pluggat lite engelska redan. Okej har ingen aning om vad jag mer ska plugga men iallafall tyska. Kanske pluggar lite av varje.

PUSS

istiden?

Godmorgon!
Kommer bli dålig bloggning idag, kommer hinna blogga en gång till, sen kanske lägga in bilder på bildbloggen, om jag inte somnar direkt när jag duschat. Är skittrött somnade vid 2 halv tre igår. Men ska försöka blogga igen ikväll men bara ett inlägg då. Men kan nog fixa lite tidsinställda :p

PUSS

skooolaa imorn -.- :(

Hejhej!
Kom hem för runt en timme sen, först var jag och fira kusinen, sen åkte och åt middag hos farmor o farfar och sen kolla på annas match de vann med 24-4, spelade skitbra, stog 9-2 i halvtid, så de spela bättre i andra. Imorn ska man till skolan då.. skiiit.. måste plugga som fan sista veckorna, ska plugga 24 och hemma varje torsdag och fredag ibland. Måååste komma ikapp nu.. ska redovisa engelska 15 nästa vecka, vill inte..
Bilder från dagen kommer på andra bloggen..

födelsedag :D

Hejhej!
Idag ska jag och familjen åka till kusinerna för min kusin fyller år tolv år :D kommer  nog ta lite bilder som kommer in på bildbloggen. Ska bara ta det lugnt fram tills vi åker, klockan två, ska äta nudlar idag ;d

PUSS

godnatt

nya skor

Hejhej!
Var inte så farligt att köpa skor ändå, eller jo i länna var det, fast vi var bara där i fem minuter, de hade bara typ tre par basketskor, så vi åkte till stan och köpte istället, precis när vi kom hade alla gått så vi var enda kunderna, gick fort iallafall, köpte ett par nike. Orkar inte visa bild.
Just nu sitter jag iallafall i mitt rum och är inne på datan.

PUSS

 de ser inte ut så här;)

nya basketskor -.-

Hejhej!
Vaknade typ tjugo i tio o kunde int somna om, så kommer vara trött hela dagen, senare ska jag och pappa åka och köpa nya basketskor till mig -.-, hatar att handla, men behöver basketskor, får tydligen inte träna förrän jag har nya skor, för har någon stressfraktur i benet.. det är typ överansträngning och om jag inte tar det lugnt tills det är över och har nya skor så kan det bli värre och då får jag inte träna på 2-3 månader.

Så gör det bästa av det.. ;(

PUSS

godnatt

har skönaste pappan ;)



- Peter Blomberg!

bilder

Hejhej!
Kommer att lägga in bilder på bildbloggen ganska ofta så ni vet. Nya bilder www.jeempaan.blogg.se/bildblogg :)

engelska

Hejhej!
Har pluggat engelska länge nu, gjort tre läsförståelse uppgifter och två andra uppgifter, har också läst oliver twist idag, ska läsa klart den under helgen måste lämna den på måndag.

PUSS

bloggens namn

bloggen heter

www.jeempaan.blogg.se/bildblogg, men har inte fixat något än..

 jessica :)<33

sjuk

hemma idag med, tänkte starta en bildblogg, ska lägga in rätt mycket bilder från veckan och skriva lite varje dag.

puss

ps; kmr fortsätta lägga in lite bilder här

Plugg, sims, mat, teve

Hejhej!
Har haft det skönt idag, men man kan väl inte säga att jag blivit bättre.. har fortfarande ont i halsen, och lite ont i huvet, får mer ont i huvet när jag ställer mig upp. Vet inte om jag ska till skolan imorn, men måste typ, ska redovisa tyska, ha engelska kp och någon Oliver Twist sak, så hoppas på att jag kan gå. Kanske har match på lördag, men vet inte, det är 95 match, så spelar bara om de behöver hjälp.
Men ska spela sims, hah, gör alltid det när jag har tråkigt.

PUSS

Lite fakta om mig..

Om mig:
Namn: Jenny
Efternamn: Blomberg
Född: 1997-09-24
Längd: 169 cm
Vikt: -

Familj:
Föräldrar: Mamma Louise och pappa Peter
Syskon: Storasyster Anna
Farföräldrar: Farmor Renate, farfar Per och mormor Ulla
Kusiner: Niklas, Pontus, Viktoria och Lee
Fas-/mostrar, far-/morbröder: Faster Kicki, "typ faster" Milli, morbror Thomas och "typ morbror" Thomas
Djur: Katt Findus, katt Zorro och fiskar

Vänner:
Bästakompis: Moa
"Gäng": Amanda, Elin, Alexandra, Jessica och Lydia
Barndomsvänner: Moa och Claudia

Favoriter:
Mat: Tacos
Färg: Svart, vit, blå
Dricka: Cola, päroncider
Snacks: Chips

Senaste:
Samtal du ringde: Mamma jobb
Samtal du fick: Mamma jobb
Sms du fick: :-P
Sms du skickade: Jag känner mig riktigt hungrig :D
Bild du tog: Haha bild på mig med luva för ansiktet
Du kramade: Amanda
Du pussade: ?

Moa Härfstrand Goode

1997-2004:
Våra mammor kände varann redan innan vi föddes, de var bästavänner när de var barn. De åkte t.o.m utomlands tillsammans. Fan vilken tur vi hade att de blev gravida samma år och födde oss samma år du kunde lika gärna fötts en vecka senare och varit 98a stackars mig då. Som aldrig skulle fått träffa dig. Som småbarn, träffades vi inte så ofta, men ändå kanske 5 gånger per år, genom våra mammor då. Jag kommer ihåg våra fikor vi hade. När vi två gick ut och byggde kojor när du var här. Har bilder på oss när vi var små, du hade knappt något hår. Tänk hur länge vi har kännt varandra.

2007:
Vi slutade att umgås när skolan började "på riktigt", våra mammor hade inte tid att träffas så mycket längre, så vi träffades nästan aldrig, men år 2007 tror jag det var, började du i samma lag som mig, du var och titta på en av mina matcher och jag kom ihåg när jag ba "- hej Moa" och kramade dig fast vi knappt kände varandra. Vi umgicks inte på fritiden även fast du gick på basketen, enda gången vi träffades var på träningar och matcher. Kom ihåg hur glad du blev när du gjorde mål, alla filmer från basketen.

2008:
I början av året var vi knappt kompisar, utan basketen skulle vi inte blivit bättre kompisar heller. På cuperna hände inget speciellt, vi var bara "kompisar" då alltså umgicks aldrig. Men på Sportscamp 08, blev vi bästakompisar, glömmer aldrig den dagen. Jag satt och bedömde alla i killgruppen och gav poäng medans jag tog av mig skorna, ingen väntade på mig förutom du. Jag började "gilla" en kille och du var den första som gick veta. Du började också gilla honom, och vi förföljde honom resten av veckan på discot, sen sa glasögonormen att han skulle ta våra kort om vi itn slutade förfölja honom och vi gick på det så vi slutade att förfölja honom. Sen umgicks vi nästan varje dag efter skolan och allt.

2009:
Vi bråkade, du blev sur för att jag började va mycket med Vendela och Lisa. Haha gud vad töntigt det var, vi åkte hem till dig och hade möte om det. Men det blev inte bättre, vi anklagade varandra för att ha ändrat på varandras pea men tydligen hade ingen gjort det ? Tillslut slutade vi bråka, men var inte kompisar, jag var bästavän med Vendela. Vi hatade dig, du hade ingen speciell att vara med på sportscamp så du var ofta med oss, och vi tyckte att du förföljde oss, och försökte smita undan hela tiden. Du sa till mig "- nu börjar vi va på sportscamp som förra året också" och jag ba "eh aa, men tror inte vi kommer börja va på fritiden". Gud vad taskig jag va mot dig då.

2010:
Jag började bråka med Vendela, hon slutade på basket. Jag hade ingen bästavän i laget längre, började va lite med alla, på bowlingkvällen blev vi bättre kompisar, jag du gulizar och dilara var typ hela kvällen. Jag och du sprang runt huset och gömde oss för de andra. Men gick ju fram sen. På sportscamp 10 blev vi bästavänner, vi var 24/7, följde efter alla, kom tydligen alltid försent, enligt rebeccas klocka. Fick skäll av claus för att jag hjälpte dig att torka bordet. Sen var vi varje dag hela sommaren, jag sov i din stuga, vi var på grönan, du sov hos mig, jag sov hos dig. Alla våra minnen är oslagbara. Vi sprang i alby och badade efter. Vi gjorde så mycket mer, allt var skitkul. När skolan började var vi rädda att tappa kontakten och sluta va, men vi klarade det. Nu är vi inte lika mycket men fortfarande lite. Ibland kan jag störa mig som fan på dig, men älskar dig ändå!

träning snart

Hejhej!
Ska till träning om en timme, fast det är 96träning, alltid lika kul :D så tar bussen kvart i om inte mamma hinner hem och skjutsar mig upp. Kommer väl hem runt halv sju kanske. Men vi ses. Har ont i halsern skrattade skitmycket idag med jessica haha fyfan vad kul vi hade.
Men vi ses som jag sa.

PUSS

 älskar dig

-

Hallow!
Tråkig dag det här kommer bli, ska försöka plugga lite.. om jag pallar, ska iallafall skriva ut massa. Tänkte göra en sak men såklart gör min syrra det, så jg kommer typ inte få chansen på hela dagen ! -.-
Så blir iallafall en skittråkig dag tror jag, men skönt utan skola iallafall (Y)

PUSS

 från halloween festen ;)

hatar't

ska bada nu, bloggar sen kanske.., om jag pallar.

pözz

studiedag tomorrow

Shaao!
Haha, kom på att det är studiedag imorgon, så behöver inte ha bara tidsinställda inlägg. Men träningarna var fett roliga båda två, båda var ganska lugna men det var skönt. Första träningen körde vi mycket skott och layups, lite match på slutet också. Jag och Isabelle mot elin, dilara och bermal. Hah, det var kul :) sen på 96ornas träning, gick typ moa? men aa, så jag och isabelle tränade med dem. Det var fett kul, vi tränade att rotera in mot korgen rätt mycket, sen lite zonförsvar och anfall och sen lite match på slutet.

PUSS

hinner inte

Hemma från skolan nu, ska till träningen snart, närsomhellst kommer moa.

skola snart

Godmorgon, skriver ett snabbt inlägg nu, idag ska jag redovisa tyska, och plugga som fan! sen är det studiedag imorn, kommer inte att kunna blogga något idag, så lägger in två tidsinställda.

bajsnödig 24/7

Hejhej!
Har sovcit i typ en kvart, legat och läst för att fördröja tiden, tittat på teve, ätit och bajsat, bajsat, bajsat. Asso varje gång jag går på toa och typ kissar så bajsar jag lite också. Skitkonstigt.. jag slutar liksom aldrig, det borde ta slut någon gång. Hah. Jaja. Hejdå.

matcher ;) ;p

Hejhej!
Hemma nu, ska börja med att berätta om gårdagen, först match som vi vann rätt stort tror jag, sen cafeteria typ ingen kom -.- och sen festen, hade skitkul. Haha äpplet. Åkte hem runt halvtolv, somnade runt tolv tror jag.
Sen idag spelade jag först med f95 vi vann med tre poäng ;D sen spelade jag direkt efter med p97 vi förlora med typ åtta poäng eller något. MEn sjukt rolig helg iallafall ;)

Bilder från festen kommer någon annan gång när jag orkar lägga upp.

maaaaaaaaaaaatch :D:D:D:D:D <3

Godmorgon!
Ska spela match idag, skiiiitkuul ju :D sen har jag cafeteria pass klockan halv två tror jag, efter det åker jag och moa hem till henne och fixar det sista inför festen och gör maten och sådär. det ska bli fett kul. Roligaste dan ju ;) sen på söndag har match igen, men det får ni veta mer typ imorn :p
¨
PUSS

 saaaknar ;(

GODNATT

 hahahah gud usch vad gammal xD <3

Veckans hiss&diss

Hiss;
* Jessica har varit i min bg
* Har fått mycket gjort i skolan
* Varit piggare än vanligt
* Haft kul med kompisarna i skolan som vanligt :D
* Katterna

Diss;
* Hänt mycket..
* Kallt
* Haft rätt tråkigt

Massa bilder som tagits på sistone

Har ju inte lagt upp nya bilder på länge, så här kommer massa från veckan:

fett duktig man är :)

Tjao!
Skolan har gått fett bra idag, först sklrev jag matte pp, tror det gick bra, blir godkänd iallafall antar jag :) sen hade jag engelska kp där jag faktiskt lärde mig lite, haha lär mig aldrig något typ är i för svår grupp så ska typ byta. Jobbade svenska fram till lunch, sen brandövning, sen bg, sen ph (läste) och sen slutat.
Här hemma har jag bara ätit och nördat datan.

PUSS

GODNATT


Älskar dig ! <3

pluggar fortf..

Är inte klar med pluggandet än, håller på med blockdiagnosen, skriver när jag e klar.

PUSS

plugga...

Hej,
Ska plugga nästan hela kvällen, så länge som möjligt iallafall. Klockan fem är det driftstopp påporten så måste skriva ut svenskan nu. Ska jobba engelska också. Imorgon blir det matte projektprov, faaan. Kommer nog inte kalra det...

Men vi ses.

PUSS

huvudvärk som vanligt, men orkar inte bry mig..

HEj,,,
Hemma från träningen, den va fett kul. Men har värsta huvudvärken, men orkar inte bry mig,, ska till skolan imorn hur jag än mår, måste plugga, känner mig så jävla pressad för alla steg jag har kvar att redovisa och linus ba antar att jag kommer hinna? aso shit.. ska iaf redovisa svenska o tyska imorn och tyska och matte på fredag. Boka engelska redovisning på fredag också. Ligger efter i alla ämnen, hahah, bryr mig inte.

 får mig att tänka på sportscamp (a)

kan inte

kan inte blogga så mycket nu för tiden, har jättemycket med skolan.

Hej!
Jobbade klart engelskan och matten idag, och lite tyska, ska redovisa imorn o på fredag.
Men hinner inte blogga.
Hejdå

roligt test

Gå in på googla detta: ( bilder ) Ta första bilden.

1. Ditt Namn

2. Ditt Mellannamn

3. Ditt Efter namn

4. Namn på gatan där du bor

5. Namn på den du gillar


6. Din ögonfärg

7. Det sista du åt idag

8. Färg på tröja du har på dig just nu

moa här ;)

Heeeeeeeeejjjjjjj :D
Är för oseriös för att blogga, men moa e iallafall här vi ska till träning snart ;)

PUSS

så jäkla söt katt :)

pigger

Godnatt!
Konstigt nog är jag pigg nu, brukar alltid vara skittrött, men kanske var för att jag sov från halv tio till åtta igår? :D men ska börja stänga av nu.

PUSS, godnatt igen ;p

 brownie jag va :( :)

Gänget


Amanda Fredriksson


Lydia Nordbäck


Jessica Henning


Elin Schwertner


Alexandra Landér


Jenny Blomberg

Vi sex är  det bästa gänget, jag älskar er, ni betyder mest. Ni gör mina dagar, om jag aldrig skulle träffat er, vet jag inte hur allt skulle varit, men mycket sämre!! Ni har byggt med liv! ÄLSKAR ER

taacoos :D

Hej!
Har ätit tacos nu, älskar det, haha åt skitmycket, är typ proppmätt nu. Tänkte skriva veckoplanering nu..

Måndag: Skola, ph, träning 97, träning 96
Tisdag: Skola, Moa, träning
Onsdag: Skola, Moa, träning
Torsdag: Skola, plugga
Fredag: Skola, ph, kompis/plugga
Lördag: Match, cafeterian, Moa, halloweenfest
Söndag: Sovit över hos Moa

veckans blogg


Jag är med i veckans blogg på www.annggiiees.blogg.se :)

förlust x)

Tjao!
Vi förlora matchen med 62-32, vi spelade jämt första o andra perioderna, tredje tappade vi lite, sen i slutet av fjärde blev lisa skadad i knät. Isabelle blev utfoulad i fjärde, och jag fick ont i foten igen, så kunde knappt spela i fjärde perioden. Men det var bästa laget i gruppen, i halvtid låg vi under med 27-21, i första 13-12, så vi gjorde det jättebra ändå (Y)

 

ladda om

Godnatt!
Ska inte sova än, ska bara lägga mig i sängen, sätta på en film och smsa, är pisstrött...

 älskar dej som fan älskling!!! <333

en vinst, en förlust

Hejhej!
Har spelat båda matcherna nu, vann första med 58-14 (Y) sen förlora vi 96 matchen med typ 64-31 eller något sånt.

Men vi ses väl.

PUSS

idooooool ;D

Hejhej!
Sitter och kollar på idol, hejar på olle nu, fett dåligt att daniel åkteförra veckan! de kändes som typ alla gilla honom? men imorn är det dubbelmatch igen, 96orna o våran match, sen på söndag har jag egen match igen, sen träningar o kompisar nästa vecka ;) och halloween fest på helgen.

PUSS

 älskarejj som fan!

bloggpausen över

Hejhej!
Ska börja blogga igen nu, kanske inte så mycket inlägg, men ska blogga så mycket jag hinner, måste plugga som fan nu för tiden.. så ska snart börja plugga, ikväll blir det matte och engelska, ska nog börja på svenskan imorn tror jag ;s hatar skolan.

Ses sen.

PUSS

bloggpaus, vet att jag säger det hela tiden, men aa...

tar nu en bloggpaus, har mycket med skolan.. får ser när jag kommer tillbaka...

GODNATT

svar på frågestunden, ;)

Klädstil?
Jag vet inte riktigt, lite allt möjligt :P

Vad brukar du använda för smink?
Foundation, puder, bronzing powder, rouge och mascara.

Bästis?
Moa Härfstrand Goode

Snyggast kille? XD
Haha, vet inte, finns många ;P

Har du någon kille på g?
Haha, jag vet inte xP

Vad är det perfekta utseendet på killar för just dig? :)
Vet inte, men typ halvlångt hår, asso halvlångt för killar, inte oranget eller konstig hårfärg, ögonfärg spelar ingen roll, lite längre än mig, smal, inte för mycket muskler, men ändå ganska mycket. Typ :p

Favoritaffär?
Hm.. typ H&M, kanske..

Vem är din bästavän? :)
Moa Härfstrand Goode

Vilka är dina top 5 av dina favoritbloggar?
1. www.sarahtjulander.blogg.se
2. www.annggiiees.blogg.se
3. www.studioamanda.blogg.se
4. www.blogg.veckorevyn.com/daamanda
5. www.dianarasool.blogg.se

Vilka är dina top 5 bästavänner?
Oj, skitsvårt men typ,
1. Jessica Henning
2. Moa Härfstrand Goode
3. Amanda Fredriksson
4. Lydia Nordbäck
5. Elin Schwertner
Men älskar alla lika mycket ändå (a)

Vilka är dina top tre favoritbloggar?
Se ovan ;)

Säg en snygg tjej och en snygg kille född år
98.
Ehm.. Tjej: Angela Kille: Christoffer
97. Tjej: Amanda Kille: Ludwig
96. Tjej: vet inte riktigt xD Kille: Mattias

Favvoblogg?
Se ovan :p

Favvofärg?
Typ vit

Vad tycker du om min blogg?
Skitbra(Y) läser den varje dag :D www.annggiiees.blogg.se

Visst ja e bäst? :)
Hahah, a vi säger väl så x)

Så inte så många, men ändå :p

veckans blogg

Hej, är med i veckans blogg hos www.sarahtjulander.blogg.se , hon har en jättebra blogg, ni måste besöka den ;P

två poäng ;o

Hejhej!
Hade ju bronsmatch idag, vi förlora med två poäng ;o fett synd. Men vi spelade ändå bra, kunde gått in mer på korgen. Men ändå. Var kvar o kollade på några killar från sportscamp som jag och moa vet vilka de är. Vi sköt och så i halvtid. Men nu kollar jag på svampbob.

PUSS

 hade tråkigt xP

match

har match idag igen mot södertälje igen, men ska äta nu.

//jenny

moa här, bronsmatch imorn ;P

Hejhej!
Moa är här, hon ska sova här, vi har match imorn klockan tolv, om tredje pris mot södertälje 1, vi förlora med 8 poäng mot de förra gången. Men aa, vi får väl se hur det går xP sen ska jag, Moa och säkert fler från laget kolla på andra matcher där, hoppas det, ska övertala pappa när vi ändå är där liksom x)

Jaja, hejdå, ses imorn. :p

 hahah, gammal xD

ska ner o kolla på film me anna och moa bloggar sen

cup dag 2 xD

Godmorgon!
Hinner inte skriva, ska äta frukost, idag ska vi spela två matcher, e fett taggad, idag ska vi vinna!!

PUSS

GODNATT

glöm inte frågestunden http://jeempaan.blogg.se/2010/november/fragestund.html#comment <3

skiiit

Hej,
Sa ju förut att ni skulle få restultaten, så första matchen gick faktiskt bra vi förlora med åtta poäng 33-25 eller något sånt. Andra matchen gick skit, vi förlora med skitmkt typ 40 poäng. Fast jag kände mig fett konstig då, hade typ som en dimma framför ögonen? jaja.

Hejdå

en match spelad

Hejhej!
Nu har vi spelat en match, och sitter och äter jag äter hamburgare :D. Klockan sex ska vi spela nästa match, ni får resultaten ikväll ;)

PÖÖZZ

 saaknaar (a)

cuuuuuuuuuup :D (a)

Godmorgon!
Har cup idag,, två matcher, fett kul ;P ska åka snart, anna håller på o göra fläta i min lugg. Snart ska jag äta, åker hel. Vi kommer skjutsa tre styckna, sen anna o ja o pappa också, så jag och någon mer sitta allra längsbak (Y)

Ses sen.

PUSS

godnatt

ska typ sova nu, cup imorgon ju. Ska ba fixa en sak först.

PUSS GODNATT

Frågestund

Startar frågestund, fråga på ;P svarar när det är tillräckligt många frågor ;D

Robinson

Heejjj!
Sitter och kollar på robinson jag hejar på kalis eller vad de hette. Men sen när det blir ett lag kommer jag heja på Erik om han är kvar då. Annars vet jag inte vem jag hejar på då. Men skitsamma det är typ långt kvar. Men jag gillar inte Mischa, blää. Men jajajajaja, ska kolla nu.

PUSS

BIIIILDBOOOOMB med bilder från minnen


Hagas träningsläger


En rolig dag med tjejer


Nyårsafton 2008-2009


Blackebergcup


När jag och Moa sminka oss som fjortisar och hade webb med Viking


Queen konserten


När jag och Moa tälta på loftgången


Precis när vi skapa Kimmie o Rebecka


Täby cup


Skateboardparksdagen


Pannkaksmonsterdagen


När jag va med Jessica


Blixten turneringen


När jag fyllde år och hade släkten här


En solig dag i skolan


Filmkväll med gänget


När jag o Moa kollade på annas match


När jag och Moa HG satt utanför bibloteket och åt choklad xP


När vi skulle gå hem till mig, men gick åt fel håll


När jag blir utelåst


När vi åkte till solna o kollade på nrkpg i bravo cup


När Lydia följde med till mitt land


Bowlingen med laget


En dag i skolan


När jag och Vendela träffade Bezza och Julia i TC


Bio i Heron med Moa på min födelsedag


Kollade på kattungar med familjen


Hade tråkigt en dag


Jag och Amanda åkte till Rudan och sprang


När Moa ritade mig och Lydia till killar


Eskilstuna cupen


En dag i rudan med Elin, Amanda och Lydia


NÄr jag och Moa gick till trollbäckens centrum i regnet


Haha typ stövelparad jag o Hg såg i sågen


Skolavslutningen


Första gången jag var med Jessica


Skridskor i skolan


Turkiet


När jag och Moa rulla oss i gräset och fick sniglar på hela kroppen


Skitrolig dag


Grönan


Sportscamp


Precis när Moa kom hem från australien


Middag hos Amanda med gänget


Var med Amanda för typ första gången


Friluftsdag i skolan


När jag och Moa kollade på de nya sexorna


Var med Elin, Amanda och Moa


Christoffer åt inget så jag och Amanda Fritzon hämtade mat åt honom


Pannkaksdagen med Moa Andersson


Jasmines fest


Centrum med Claudia


Norrköping cupen


Dubbelmatch dagen ;D


Också skitrolig dag

pluggat hela dagen..

Hejhej!
Förlåt för att jag inte bloggat idag, men har pluggat hela dagen, vaknade runt tolv, har bar apluggat engelska. Har ändå mycket kvar, ska typ plugga mellan matcherna imorn, fast då pluggar jag nog lite kurs tror jag, har ju prov nästa vecka. Men snart kommer ett inlägg, med bilder som jag skriver lite om.

PUSS

 älskar bilden xP<3

vänsterhand ;)

Hej!
Är hemma nu, sov ju hos moa igår, vi hade fett kul, fast från ingenstans somna jag, men skitsamma. Idag har vi varit i haninge centrum och åt tacobar :D fett gott. Sen åkte vi till träningen, det var fett kul idag ju. Hahah efter oss tränar  p97 och de var bara fyra idag, men jag och moa stannade på deras träning och sköt på korgen bredvid, för de använde bara halva plan. Sen när de gått var vi kvar en timme och tränade bara vänster handen. Blev faktiskt bättre.

BIlder kommer imorgon.

PUSS

 E nummer åtta i 97 o nummer tio i 96 ba så ni vet xD

Moa sover

Godmorgon!
Moa ligger och sover, jag vaknar typ alltid före henne, men somnade typ före henne igår tror jag. Somnade vid tolv kanske, och vaknade för ungefär en timme sen. Idag ska vi först typ till brandbergen och kolla om det är någon där i hallen för  jag glömde en tröja där igår. Sen ska vi kanske till haninge centrum. Fast jag vill ha pengar då ;s ska fråga moa om vi ska åka förbi mamma och hämta det.

Men vi ses väl senare.

PUSS

 AHAHAHAHAHAHA omg

moset

ska fixa mej nu, drar till moa sen;)

PUSS




älskar de bilderna ;P

Bilder från igår ;P

halloween fest

Hejhej!
Ska till Moa snart, eller om en timme. Vi ska fixa lite inför en halloween fest vi ska ha den 20de november, för laget. Ska bli fett kul, vi ska va hos moa iallafall, det gick inte här. Alltså moa bor ju i lägenhet och jag i villa det var därför vi frågade här först, men det blir ändå fett kul. Men ska inte avslöja något jag tänkt vi ska göra, för det finns säkert någon i laget som läser min blogg, som Claudia? ;)

Jaja, PUSS

 HAHAHAHAHA

bilder från dagen kommer imorgon, kanske också bilder på typ minnen. Men ska sätta på en film nu, duschar imorn. PUSS

 slumpad, saknar dej bezza (a)

helt slut

Hejhej!
Hemma från en skitjobbig träning, eller först hade jag träning med mitt lag och den var bra, lugn och sådär. Sen var jag kvar en timme till 96ornas träning, den va skitjobbig. Eller först var det rätt lugnt fast mycket högre tempo än våran träning. Sen på slutet, så jävla jobbigt! Vi sprang fram och tillbaka 9 gånger! Höll på att svimma och spy, men klarade det som tur. Sen vare slut, ska duscha senare.

PUSS

 älskarej

tidsfördriv ;P

Ta fram din telefonlista och blunda, bläddra neråt och låt den personen du stannar på fylla ut dina svar

Namn: Jesoer Sahlin
När fyller han/hon år?: Vet inte
Vart träffade du han/hon?: i skolan
Är hon/han rolig?: ibland
Tycker du om honom/henne?: som kompis
Beskriv honom/henne: skitsnäll fast lite jobbig

Namn: Niklas Weimer
Har ni träffats?: Ja
Är ni bra vänner?: Haha, aso vi är kusiner ;)
Kan du lita på han/hon?: ja
Hur länge har ni kännt varandra?: 12 år snart
Beskriv honom/henne: Snäll, rolig

Namn: Diana Rasol
Var träffades ni första gången?: I skolan
Är personen viktig för dig?: ja

Namn: Amanda Holmlund
Hur länge har ni känt varandra?: Sen börjar av sexan
Har du kysst honom/henne?: nej
Kan du berätta hemligheter för den personen?: Vet inte, tror det

Namn: Felix Hellgren
Är ni släkt?: nej
Hur är han/hon till sättet?: Sportig typ tror jag, rolig hahah.
Känner du honom/henne bra?: Sådär

Namn: Hanna Bodelsson
Hur gammal?: 13 år
Bor?: stockholm
Hatar du personen?: nej gud

Namn: Natalija Markulic
Har du kramat henne/honom?: Ja
Har du sett personen full?: Nej
Är personen äldre än du?: nej

Namn: Alva Hemer
Är han/hon vacker?: Jaa!
Minne av personen?: Sportscamp
Har du hennes/hans msn?: Ofc

Namn: Emma Lindberg
Står han/hon nära dig?: Rättså
Har du kramat personen?: Ja
Har du varit förtjust i honom/henne?: hahah ne x)

ingen bloggning jag vet

Godmorgon!
Bloggade bara ett inlägg igår tror jag, men först hade jag ju match med mitt lag vi vann med typ 36-25 men vi hade sämsta domarna och alvik spela fett fult. Men sen åkte jag hem, åt och moa kom, då åkte vi till min nästa match med 96orna, det fick bra till halvtid då låg vi under med två poäng och det va bästa laget i gruppen. Men sen orkade vi typ inte, så vi förlora med 72-43 tror jag det var. Men vi var fett bra ändå (Y).

Moa ligger och sover.

PUSS

Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!