Findus

Så här såg min katt ut!

Innan:                                                                                                           
                      

Efter:

Skola!

Idag hade vi inga nationella prov i skolan:D Det var bra tycker jag ;) hah!! Istället hade vi biologi , matte , europa m.m. OCKSÅ SKITTRÅKIGT!! fast lite roligare än nationella prov. Vi hade träslöjd också då blev jag klar med mitt smyckeskrin;) Jag blev nöjd! Vi åt ravioli till lunch det var gott i början fast sen blev det äckligt! BLÄ!! När jag kom hem åt jag mellis som vanligt ;) HAH Sen gick jag in på datan och gick in på en sida som heter www.taaz.com där kan man sminka om sig själv. Typ!! Så här blev jag:

Prov!

Idag hade vi ett nationellt prov i skolan , det var ett matte prov:P Tråkigt:) Fast ganska lätt hah!. Vi jobbade också med Biologi URTRÅKIGT! Sen tittade vi på en film snutt , och hade lite eget arbete. Vi åt Korv och mos till lunch Ganska gott , men inte världens godaste!. Klockan 14:20 slutade vi ;) då tog jag en buss hem fast den kom ju inte tjugo överutan kom kvart i tre men skulle ha kommit tjugo ni tre.  Aja den kom iallafall, och när jag kom hem åt jag mellis (fil) det var gott , jag läste lite i KP också;). Sen satte jag mig vid data en stund kommer inte ihåg hur länge men inte så länge tror jag ;). Jag var inne på msn på datan och på pea , det var rätt så kul. Imorn är det skola igen det ska bli ganska tråkigt!!

Vill gärna ha kommenterarer!

Jag får aldrig kommentarer:( Skulle bli glad om jag fick några :D'

Match igen!

Idag vaknade jag 8:50 , då gick jag upp och tittade på tv:D Jag tittade en stund sen åt jag frukost och gjorde mig i ordning . Sen tittade jag på tv igen:D, klockann 12:15 hade vi samling i basketen för vi skulle ha match. Först hämtade vi upp Claudia och sen åkte vi till samlingen. När vi kom till samlingen väntade vi tills alla kom och då åkte vi till matchen det tog 40 min att åka dit :o. Men när vi kom dit var ingen där så vi fick vänta tills alla kom. När alla hade kommit värmde vi upp , och klockan 13:45 började matchen det gick inte så bra i början men sen kom vi i kapp och vann med 45-13 :D Det var kul att vinna med så mycket. Efter matchen dushade jag som vanligt , och sen åkte vi till mc donalds och åt. Efter vi hade ätit åkte vi hem , när jag kom hem tittade jag på tv och klockan 19:15 fick jag datan , och nu sitter jag vid datan.

Match <3

Idag vaknade jag klockan 9:15 , då gick jag upp och tittade på tv till klockan 10:15 , sen gjorde jag mig i ordning. Klockan 11:00 skulle vi åka till min match. När vi kom till matchen var alla förutom Vendela där, Vendela kom lite sent och kom klockan 11:25 ungefär. Klockan 12:10 fick vi värma upp och sen började matchen klockan 12:25 ungefär. Det var en väldigt jämn match men till slut vann vi den med 33-28 då blev vi glada. Efter matchen duschade jag och sen åkte vi hem , på vägen hem köpte vi mc donaldz som vi skulle äta hemma. Jag tog chicken nuggets , det var gott:D. Sen skulle mamma och Anna titta på handbollsmatch. Då var det bara jag och pappa hemma. Jag satt och ritade och tittade på tv, och pappa städade , fixade datan och handlade. Sen satt jag lite vid datan , när mamma och Anna kom hem hade jag kanske suttit vi datan i ungefär en timme. Sen satt jag en stund till, men så ville såklart anna ha datan så hon fick den.

Men jag hinner inte skriva mer nu för jag ska lägga mig!

Skola

Idag vaknade jag klockan 6:40, då gick jag upp och gjorde mig i ordning klockan 7:20 åt jag frukost. Klockan 7:30 gick jag till vendela, när jag kom dit gick vi tillsammans till skolan. När vi kom till skolan var det tyst läsning, sen hade vi ett nationellt prov. Efter det var det eget arbete och sen var det rast jag var med vendela jenny.h och lilli på rasten. Efter rasten var det musik, då fick vi spela hot våran lät. Och sen skulle vi till klassrummet igen och då var det eget arbete, sen var det lunch det blev soppa blä. Efter lunchen var det eget arbete IGEN! Klockan 14:20 slutade vi och då väntade jag bussen, när bussen kom åkte jag hem. När jag kom hem åt jag mellis och tittade på tv.

Skola USCH

Idag vaknade jag klockan 6:55 , då satt jag kvar i sängen till 7:00 sen gick jag upp och gjorde mig i ordning. Klockan 7:20 åt jag frukost , medans jag åt frukost tittade jag på tv. Klockan 7:45 skjutsade pappa mig till Vendela. När jag kom till Vendela gick vi till skolan;), när vi kom till skolan var det tyst läsning , sen var det ett NP . Sen var det rast:D då var jag med Vendela och Lilli, efter rasten var det Matte då jobbade jag 13 tal :O , sen var det träslöjd :D. Jag blev nästan klar ska bara måla den :D:D:D.  Sen var det lunch (fisk USCH jag åt bara potatis och knäckebröd) efter lunchen var det rast som vanligt;) då var jag med Lilli och Vendela igen :D. Efter rasten var det Matte igen då jobbade jag 14 tal sen jobbade jag med WB USCH. Klockan 13:50 slutade vi JIPPIE äntligen. Då gick jag och Vendela hem till Vendela och satte oss vid datan lite senare kom Jojjo då åt dom mellis jag hade redan ätit ;) Sen satte vi oss vid datan en liten stund igen klockan 17:50 var det mat (pannkaka :D:D:D) MUMS! jag åt ganska mycket hahah. Efter maten hade jag och Jojjo två danstävlingar Vendela var domare. Jag vann den första och Jojjo den andra , sen skulle dom åka iväg till nånting och då skjutsade hennes mamma hem mig. När jag kom hem pratade jag lite med pappa och Anna sen satte jag mig vid tv:n , lite senare satte jag mig vid datan och skrev i bloggen.


Tittat på handboll!

Idag vaknade jag klockan 8:30 då tittade jag på tv , sen åt jag frukost:D MUMS!. Efter det gjorde jag mig i ordning , klockan 9:50 skulle vi åka till Annas handbollsmatch. Det var Division två som spelade men Anna brukar egentligen spela i Elit fast division två var så få så då fick anna spela där. Det gick ganska bra dom förlorade med 2 poäng. Sen skulle vi åka och titta när pappa dömde , vi tittade på slutet av andra perioden sen åkte vi till farsta centrum , där köpte jag och Anna skor. Jag köpte ett par lacoste:D , sen åkte vi tillbaka när vi kom dit dömde pappa en annan match , vi tittade klart på den och sen åkte vi hem , när jag kom hem satte jag mig vid tv:n , sen satte jag mig vid datan. Lite senare skulle vi äta , det var gott, efter det satte jag mig vid datan en stund , sen tittade jag på tv. Klockan 20:30 började parlamentet och då tittade jag på det. Efter det satte jag mig vid datan och skrev i bloggen:D

Basketmatch:D

Igår kväll somnade jag klockan 22:40 och idag vaknade jag klockan 9:55 , då gick jag och tittade på tv en stund , sen skulle mamma , pappa och Anna åka iväg. Klockan 10:30 åt jag fyra små toastar framför tv:n sen satte jag mig vid datan. Sen kom Anna , mamma och pappa hem , då pratade jag och mamma om en sak. Sen åt jag lunch (kantarellsoppa) det var gott. Efter det tittade jag på tv en stund.  Klockan 13:35 skulle vi åka och hämta Claudia för vi skulle till en basketmatch:D. När vi kom till samlingen fick vi vänta tills alla kom. När alla hade kommit åkte vi till rinkeby , det tog 35 minuter. Men när vi äntligen kom fram så gick vi alla till hallen , där bytte vi om och pratade taktik. Efter det gick vi ut till planen och värmde upp , sen började matchen. Det gick bra i första perioden vi vann den med 14-5 i andra perioden gick det ännu bättre då vi vann med 26-11. Sen var det halvtid då man får vila en stund, vi pratade taktik , sen var det dags för tredje perioden då gick det inte lika bra , men vi vann den också efter sen stog det 38-21 till oss. Vi tappade ganska mycket i sista perioden och slutresultatet blev tillslut 42-35. Efter matchen dushade vi och sen köpte jag choklad i cafeterian;D Sen skjutsade vi hem Claudia och sen åkte vi hem. När vi kom hem tittade jag på tv , sen svarade jag på fyra brev. Efter det var det middag det blev potatis med korv. Efter middagen tittade jag på Wild kids det var kul , sen tittade jag på postkodsmiljonären. Sen började melodifestivalen, jag tittade en stund sen satte jag mig vid datan i 5 minuter sen tittade jag lite till och nu sitter jag vid datan igen och skriver i bloggen.


Varit med Vendela!

Idag vaknade jag klockan 6:45 jag gick upp och gjorde mig i ordning 7:15 åt jag frukost. Sen borstade jag tänderna klockan 7:37 skjutsade pappa mig till Vendela för vi skulle gå tillsammans till skolan. När jag kom dit började vi gå direkt, när vi kom till skolan skulle vi ha gympa , vi körde något där man skulle snå påsar från varann men sen körde vi spökboll det var kul:D. Efter gympan gick jag och Vendela till klassrummet då var det tyst läsning , efter det var det redovisningar. Sen pratade saila lite. Klockan 11:50 var det lunch det blev kasslerlåda det var ganska gott. Efter lunchen fick man göra vad man ville , då satte jag , jenny h och vendela oss vid datan vendela spelade super mario:D:D. Det var kul att titta, 13:20 slutade vi då gick jag och vendela och köpte en chokladkaka , sen åkte vi bussen hem till mig. När vi kom hem till mig satte vi oss vid datan en stund , sen åt vi mellis (eller jag). Efter det ringde vi till några sen tittade vi lite på let's dance medans vi ringde några. Klockan 22:00 skulle Vendela hem:( och nu skriver jag i bloggen.

Träning!

Idag vaknade jag klockan 6:45. Då gjorde jag mig i ordning jag blev klar klockan 7:15 då åt jag frukost:) Klockan 7:30 borstade jag tänderna sen gick jag till min kompis vendela , jag började gå klocka 7:40 lite sent. Jag kom fram 7:55 då gick vi resten av vägen till skolan tillsammans. När vi kom till skolan skulle vi ha tyst läsning jag läste en sida sen pallade jag itne mer , då jobbade jag med matte jag jobbade 5 tal. Sen var det rast , efter rasten hade vi musik jag vendela , jenny h och lilli tränade på våran låt efter musiken var det matte igen:( Då jobbade jag 10 tal:o rekord. Sen var det lunch chicken nuggets :D:D:D. Sååååå gottt. Efter lunchen var det som vanligt rast då ringde jag och vendela en kille tss. Efter rasten var det matte igen:O då jobbade jag 2 tal och sen gick jag och lilli ut i korridoren då jobbade jag 4 tal till , sen spelade vi kort med två killar i min klass vi körde poker:D. 14:10 var det redovisningar. Sen slutade vi :D:D:D:D. Då gick jag hem och åt mellis , sen satte jag mig vid datan men nu ska jag på träning hinner inte skriva mera;)

Varit med Ida!

Jag vaknade klockan 6:50 sen gjorde jag mig i ordning jag blev klar klockan 7:20 då åt jag frukost. Sen skjutsade pappa mig till Vendela , när jag kom till Vendela gick jag och vendela till skolan. När vi kom till skolan skulle vi ha tyst läsning jag läste ut min bok:D. Efter det skulle vi ha, klassråd sen var det matte BLÄÄÄÄÄÄ. Jag jobbade 5 tal:D hihihh REKORD. Ooooh RAST jippieh äntilgen vad kuuul. Då var jag med Veeeendelllaaa, efter rasten skulle vi rätta en stencil jag hade alla rätttttt. Sen var det träslöjd JIPPIEH vad kul jag blev nästan klaarm efter det var det lunch det var gott jag var hungrig. efter lunchen var det ett nationellt prov i engelska , det var trååååååååååååååkigt, BLÄÄÄÄ. Sen var det eget arbete jag óbbade med matte (5 tal igen whoaao). Klockan 13:40 var det redovisningar i tio minuter sen slutade vi:D JIPPIEH och nu är jag med Ida.

Hejdå!!

Har varit med Vendela!

Idag vaknade jag klockan 7:00 , då gjorde jag mig i ordning , sen åt jag frukost. Klockan 7:45 skjutsade pappa mig till Vendela, sen gick jag och Vendela till skolan när vi kom till skolan var det tyst läsning. Jag läste jätte mycket för det är så späääännnande, sen var det matte BLÄ jag gjorde diagnosen, sen orkade jag inge mer. Äntligen var det raaast, efter rasten var det eget arbete , jag lilli och vendela jobbade först med biologi :| .  Sen jobbade vi med matte då jobbade jag 1 tal. Sen var det luunncchh , strömmen gick så vi fick äta på papperstallrikar:@. Efter lunchen var det ett nationellt prov i svenska , man skulle skriva en berättelse om något som har hänt. Det tog lite tid så efter det slutade vi:D:D:D. Då var jag med Vendela , vi satt vid datan typ hela tiden hah och bråkade med en kille :P. Klockan 17:45 skulle jag hem , när jag kom hem läste jag två brev sen satte jag mig vid datan i typ 10 min , sen var middag , efter middagen satte jag mig vid datan igen och skrev i min blogg.

Spelat match!

Idag vaknade jag klockan 11:55 då åt jag frukost sen tittade jag på tv i en timme sen klädde jag på mig. Efter det satte jag mig vid tv:n igen , sen kom pappa hem och då så pratade jag med honom lite, sen när han åkte igen så satte jag mig vid datan i en kvart , sen tv igen , senare kom pappa hem igen och då skulle vi åka till min basketmatch. När vi kom fram skulle vi gå till omklädningsrummet. Där bytte alla om och sen pratade vi taktik i omklädningsrummet. När vi kom upp till hallen värmde vi upp i 35 minuter. Sen började matchen det gick jättebra i första perioden, efter den så stod det 8-5 till det andra laget. I andra perioden gick det lite bättre för då kom vi i kapp med 1 poäng så då stod det 14-12 till det andra laget. I tredje perioden var vi urkassa efter den stod det 24-15 till dom. I sista perioden var vi jättebra och till slut vann det andra laget matchen med bara 39-32. Efter matchen gick vi ner och dushade sen skulle pappa dömma en match:| det var trååkigt att titta. Efter det åkte vi hem och då satte jag mig vid datan och nu sitter jag här.

Sovit över!

Igår somnade jag klockan 24:10 och imorse vaknade jag klockan 8:00. Jag och Ida låg och pratade i tjugo minuter. Sen satte vi oss vid datan. Klockan 9:45 åt vi frukost sen gick vi ut, när vi kom in tittade vi på tv. Klockan 13:30 åt vi lunch. Efter lunchen satte vi oss vid datan. Sen började jag att sminka Ida, men sen skulle jag ringa min kompis , vi pratade i 10 minuter sen sminkade jag klart Ida. Efter det tittade vi på en film , klockan 18:05 skulle jag hem då åkte jag hem , när jag kom hem satte jag mig vid tv:n. Sen åt vi middag (pizza) det var gott jag tog Orientala. Sen satte jag mig vid datan. Efter det ringde jag min kompis igen. Sen satte jag mig vid datan igen och nu ska jag titta på melodifestivalen.

Sova över med Ida

Igår kväll somnade jag klockan 22:40 och idag vaknade jag klockan 6:40. Då gjorde jag mig i ordning , sen åt jag frukost. Klockan 7:15 , följde jag med mamma och skjutsade pappa sen skjutsade mamma mig till Ida. Då dick jag och Ida och mötte Teodora i sågen sen gick jag, Ida och Teodora till lyckeby och hade gympa. Efter gympan gick vi till klassrummet och hade tystläsning. Efter tystläsningen hade vi ett nationellt prov i svenska , jag fick alla rätt:D. Efter det hade vi religion. Klockan 11:50 var det lunch :D:D:D:D , fast det var broccolisoppa:(:( , det fanns mjuka mackor också :):). Efter lunchen var det som vanligt rast , då var jag med Ida och Teodora, vi satt och pratade inne. När vi kom in från rasten var det redovisningar;). Klockan 13:20 slutade vi , då gick jag och Ida hem och satte oss vid datan. Sen åt vi mellis , sen satte vi oss vid datan igen klockan 19:00 åt vi middag vi åt tacos det var gott. Efter middagen tittade vi på Let's dance. Efter det satte vi oss bid datan igen.

 

Varit med Claudia och Veronica!

Igår kväll somnade jag klockan 22:00 :P och imorse vaknade jag klockan 7:00. Jag gjorde mig i ordning och blev klar klockan 7:30 , då åt jag frukost, till klockan fem över halv. Sen borstade jag tänderna, och fick skjuts till min och Idas mötnings plats ;) jag och Ida gick och mötte Teodora. Vi gick till lyckeby och skulle ha gympa, vi hade dans:|. Det var tråkigt. Imorn ska vi ha det igen:(, efter gympan gick jag och bytte om sen gick vi ner till skolan. Då hade vi tyst läsning. Sen hade vi WB :(, När Lotta kom så hade vi matte , och Saila tog ut en i taget och berättade hur det gick på svenska nationella provet, jag hade alla rätt :D. Sen var det lunch:) det blev Wok , ganska gott:P fast starkt, efter lunchen var det rast, då var jag med Jenny H. När vi kom in från rasten fick man jobba med vad man ville, jag skrev om religion BLÄ , men då behöver jag inte göra det sen när alla andra gör det :). Efter det jobbade jag med matte, när vi slutade 14:20, var jag med Claudia och Veronica, vi gick hem till Claudia. Först tittade vi på en film och åt mellis (lite godis), sen spelade vi ett spel som heter tjejsnack , ungefär som Sanning eller konka , fast man snurrar två pilar och får ett nummer sen läser man i en bok vad man ska göra. Jag fick äta en tesked tandkräm Ush, sen åt vi middag, det var gott. Efter middagen fortsatte vi att spela tjejsnack , men då skulle Veronica hem, när hon hade åkt hem , skulle jag och Claudia på basket. Det var kul på basketen , vi körde match , sköt skott, gjorde Lay up och körde lite spökboll på slutet. Efter träningen åkte v till en herrmatch och tittade lite , sen skulle vi hem , och då satte jag mig vid datan och nu sitter jag här :).

 JagClaudia

Nationellt prov igen;)

Igår somnade jag klockan 22:10. Och idag vaknade jag 6:55 , jag somnade om hela tiden men till slut fick jag gå upp. Jag gick upp och klädde på mig , och sminkade mig. Sen åt jag frukost (fil), medans jag åt frukost tittade jag på tv också. Jag fortsätte att titta på TV efter frukosten. Och sen åkte mamma och pappa till jobbet, så jag var hemma själv. Då hördes det som om någon stängde en garderobsdörr:S. Jag blev rädd och borstade tänderna och gick till bussen. Den kom ungefär en minut efter jag hade kommit till busshållsplatsen. Jag hoppade av bussen vi västra strandvägen. Där mötte jag Ida, vi gick till Sågen och mötte Teodora , där. Sen gick jag Teodora och Ida resten av vägen till skolan. Vi pratade om hemsidor. När vi kom fram till skolan skulle vi ha tystläsning, jag läste tre sidor. Sen hade vi matte , jag jobbade 6 tal , klockan 9:30 var det rast. På rasten var jag med Linnea, vi pratade om våran låt. Efter rasten var det musik , det var kul. Vi tränade på våran låt, efter musiken , gick vi till klassrummet, då skulle vi jobba med WB (trååååkigt). När jag var klar jobbade jag med matte igen , då jobbade jag 5 tal , klockan 11:50 skulle vi till lunchen (det blev äcklig köttgryta med potatis). Jag åt två potatisar och tre små köttbitar, jag doppade potatisen i vitlökssås. Det var gott. Efter maten var det rast igen , då var jag med Ida, Teodora, Linnea, Claudia och Veronica. Vi gick in typ direkt. Sen kom Saila och vi fick gå in i klassrummet, jag och Teodora klev runt på borden :D Det var askuul. Sen skulle vi ha ett nationelltprov i svenska. Det gick bra tycker jag, efter det fick man jobba med vad man ville. Jag jobbade med matte ( 7 tal ).Klockan 14:10 slutade vi (tio minuter tidigare), jag sprang till bussen den skulle komma 9 över , men kom istället 15 över. När jag kom hem åt jag mellis, sen gick jag in på datan , i ungefär 1 timme och 30 minuter. Sen skulle jag packa väskan , och åka till basketträningen det var kul på basketträningen, Vi spelade mycket match. När jag kom hem från basketträningen satte jag mig vid datan  i 20 minuter , sen åt jag middag. Efter middagen tittade jag på TV en liten stund, sen gjorde jag läxan :(, när jag hade gjort läxan fick jagj datan , och nu sitter jag här.

   

Skola igen:(

Igår somnade jag klockan 22:40 och idag ringde klockan halv sju men jag kom upp ur sängen klockan tio i sju. Jag gick och satte mig i min fotölj, i typ 5 minuter , sen klädde jag på mig och sminkade mig;). Sen gick jag och åt frukost (macka och juice:)). Efter det tittade jag på tv en stund. Sen skulle jag få skjuts till min och idas mötesplats. Sen gick jag och Ida och mötte Teodora:). Sen gick vi tre till skolan:P. När vi kom till skolan så gick vi in , och hade tyst läsning , sen hade vi BIologi (BLÄ). Efter det var det rast , sen när vi kom in från rasten så var det lite biologi igen , sen var det träslöjd för tjejerna , i en timme och 40 minuter , efter det var det lunch , sen var det lunchrast. När vi kom in från lunchrasten hade vi religion . Sen hade vi Livskunskap. Sen slutade vi (klockan 13:50). Nu är jag med Ida och vi sitter vid datan , men nu måste jag hem så hinner inte skriva mera:) Hejdå!

 Vår mellis!

Skola:(

Idag var det då skola igen:( Jag gick upp tio i sju och gjorde mig i ordning sen åt jag frukost , sen tittade jag på tv tills klockan 5 över halv åtta , då borstade jag tänderna och gick till bussen , den var försenad och kom kvart i istället för tjugo i. När jag kom till skolan gick jag till Claudia och Veronica sen kom lilli till oss , vi stod och pratade , efter tio minuter kom Ida och Teodora. Då gick vi alla fem in, vi fick vänta i fem minuter tills Saila (våran lärare) kom. När hon kom låste hon uåå därren och vi gick in. Först skulle det vara tystläsning. Jag läste ungefär fem sidor. Sen skulle vi få engelska läxa. BLÄ!! Det var tråkigt. Sen skulle vi skriva i planeringsboken. Klockan 9:30 var det rast. Jag var med Ida, teodora och Lilli på rasten. Jag och Ida pratade lite om fredagskvällen då vi ska sova över :D När rasten var slut , gick vi in och skulle ha ett nationelt prov i engelska efter det jobbade vi med matte , jag jobbade 5 tal på 40 minuter , sen fick vi fem minuters paus , då gjorde jag , ida, lilli och teodora massage , det var skönt. Efter pausen var det matte igen :( då jobbade jag 2 tal , klockan tio i tolv var det lunch :D Vi åt i tjugo minuter , då gick vi ut på rast, på rasten var jag med Jenny H , och vi gick runt och pratade om killar :D. Efter rasten var det religion , skittråkigt , då satt jag och kluddrade på mina papper som jag hade fått. Klockan tjugo över två när vi äntligen slutade. Så väntade jag på bussen, Ida och Teodora väntade med mig :). Fem över halv tre gick jag ut till bussen , tre minuter senare kom den. Två minuter senare hoppade jag av bussen  , och gick hem. När jag kom hem tog jag några chokladbitar, en risifrutti och ett glas youghurt, och satte mig vid tv:n och åt det :P. Klockan halv fyra satte jag mig här. Och nu sitter jag fortfarande här :).
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!