Bilder från Eskilstuna.

Fredag:
Vi möttes i brandbergen vid kvart i två och satte oss i minibussen för att åka t Eskilstuna.






När vi kom fram t Eskilstuna gick vi t rummet och lämnade våra saker och sen gick vi och åt direkt, eftersom vi skulle ha match lite senare på kvällen.


Efter maten fixade vi lite med madrasser sen packade och åkte t hallen, vi förlorade matchen med ganska mycket men ingen var berädd på match, kvällen blev spenderad i korridoren utanför P99 och P97s rum med Moa. Vi somnade vid halv tolv.


Nästa morgon packade vi, åt frukost och sen åkte iväg till match igen för att spela mot huddinge.


Matchen gick bra och vi vann med mycket, vi åkte till rummet, åt lunch, tittade på P97 och spelade andra matchen för dagen.



Andra matchen gick lika bra som första och vi hade publik av P94, vi vann matchen och gick till A-semi som skulle spelas en timme senare, så vi stannade i hallen och fick vila 45 minuter innan uppvärmningen startade, det blev en tuff start men vi kom igång med hjälp av P94a publiken och vann matchen med mycket. Sedan åkte vi hem, men det var några som inte gilla middagen så de åkte t kvällskröken och åt, det var jag moa isabelle och elin.


Söndagmorgon spelade vi mot 08 söder i en A-kvart som vi förlorat mot jättemånga gånger, vi förlorade med mycket men det stod 0-0 länge, innan vi slutade orka. Men vi hade spelat sent på kvällen igår oxå. men den dagen spenderades då i massa baskethallar, först badade alla förutom jag och elin vi tittade på P97s B-kvart och de vann, sen hämtade vi upp resten, köpte glass och åkte tillbaka t hallen för att tita på P97s B-semi, när vi kom låg de under med 13 p men vi hejade och hejade och tillslut gick de t lika så det blev sadden death, och jag fick hjärtattack men de vann matchen med en straff. Sen direkt efter det åkte vi t P94s A-final de vann den med lite poäng och fick guld, sen efter det köpte vi donken och åkte t P97s B-final som jag tjatade mej till att vi skulle göra, och de vann den och fick B-guld. jag kom sen hem vid nio.

SKITROLIG CUP!!

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!