alvik äppelviken

Godmorgon!
Idag ska jag först spela mot alvik äppelviken 97or, fett kul, sen efter ska jag ba hem en snabbis sen ska jag åka iväg igen till brandbergen och spela mot solna 96or, ska oxå bli fett kul. Läängtar. Men skriver nog sen.

PUSS

 hahah, älskar bilden, precis efter jag va magsjuk..

hade lite tråkigt så tog lite bilder x)


sskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkuul!

Hejhej!
Förlåt för typ ingen bloggning, men har haft fett kul idag. Först kolla jag på annas match, hon var fett bra, hon har ju brytit foten och har precis börjat träna igen, det va kul iallfall. Men hann inte se hela, för åkte iväg till 96ornas match, jag skulle hjälpa de. Det var skitkul, jag spelade nästan hela matchen, vilade bara de första fyra minutrarna. Men I halvtid låg vi under med 28-27, sen orkade vi inte så mycket andra halvan. Men det här var min bästa match nånsin. Fett nöjd, gjorde 20 poäng :D.

Men nu blire för långt.

PUSS

Annas match

Hejhej!
Sitter o kollar på annas match, ska åka till min match typ tio över, tror jag, fast aso jag längtar inte, ska ju spela med 96orna, en annan sak. Men imorn ska jag först spela med mitt lag och sen 96orna, okejj tror jag redan sagt det här. Men längtar tills imorn iallafall, ska möta alvik i alvik, fett kul. Ska spela som fan!

PUSS

du betyder som fan

Hejhej!
Sitter o kollar på i taket lyser stjärnorna, orkade inte kolla på idol fett tråkiga nu. Men ska kolla på omröstningen sen. Men nu ska jag kolla på filmen.

PUSS

loveu

Hejhej!
Sitter o kollar på nytt avsnitt av sonnys chance xD hahahah. Har tråkigt, snart kommer anna o mamma hem då ska vi äta, sen ska jag o anna ner, tar nog lite bilder och tar med datan ner tror jag så ni får lite bloggning.

Men ses sen.

PUSS

huvuuuuuudväärk -.-

Hejhej!
Hemma för en stund sen, hade ju stanna dag idag, så var kvar till halv tre. Skrev in svenskan på datan, efter åkte jag och anna till alleplan och köpte chips, starka ostbågar, päronsoda, mer och två dipper. Ikväll ska vi va där nere och typ titta på filmer ;p kulkul. Har haft huvudvärk hela veckan ;s.
Imorn har jag match med 96orna och på söndag har jag först match med vårat lag och sen me 96orna. Kulkul.

Men vi ses sen.

PUSS

 HÖSTLOV :D<333

japp har tråkigt

Senaste
Smset du fick: "Jo jag fick datan! <333"
Samtalet du ringde: wille
Saken du gjorde: läste en blogg
Tidningen du läste: typ aftonbladet till en sak i skolan
Programmet du såg: postkodsmiljonären
Tanken du hade: vet inte

Senaste personen
du kysste: -
som smsade dig: filip
som ringde dig: mamma
du slog: elin
du kände hat för: hahah
du kände kärlek för: -
du tänkte på: -
du verkligen saknade: vet inte

Berätta
Något du ångrar: typ inget faktiskt, gillar mitt liv så som det är
Något du saknar: japp
En tid du vill spola tillbaka till: sommar 10 fast nä jag vet inte
En tid du helst vill glömma: sommar 09
Något som får dig glad: mycket
Något som får dig ledsen: när jag inte mår bra
Vad du gör just nu? : kollar på teve och e inne på datan

Har du någonsin?
rökt ()
druckit alkohol (x)
varit full ()
hånglat (x)
haft sex ()
suttit på ett tak (x)
saknat ett ex (x)
hatat ett ex (x)
varit kär (x)
hoppat bungyjump ()
hoppat fallskärm ()
dykt i exotiskt vatten ()
varit rädd (x)
velat begå självmord (/)
varit lycklig (x)
playat någon ()
blivit playad (vet inte)
dumpat någon (x)
blivit dumpad (x)
varit naken utomhus (x)
hånglat med din bästavän ()
hånglat med en främling ()
hånglat med fler än 2 på samma kväll ()
Varit fjortis (.)
Tröttnat på den här listan (x)
Gjort klart listan (x)

hahah fett jobbig ändå..

hahahah tog från moas blogg

Tumblr_lamz32jnqg1qe790wo1_500_large
Im a sexy sex addict that beat the shit out of Jim Carrey over the internet.

orkar inte blogga

  

morgoninlägg ;)

Godmorgon!
Orkar inte fixa mig eller har klätt på mig och plattat tofs, ska bara sminka mig och äta. Men tänkte att jag kunde blogga. Idag ska jag plugga bra i skolan, ska redovisa tyska på fredag ;s kan nog inte, men annars ska jag redovisa fem steg veckan efter höstlovet ;s SHIIIT. Aja, efter skolan ska jag till moa.

Puss Hare bra ;)

dålig bloggning jag vet

Hejhej!
Kommer nog vara dålig bloggning ett tag nu, har mycket med skolan och träningar+matcher också. Idag stannade jag iallafall en timme i skolan och "pluggade". Sen när jag kom hem gick jag och anna ut till typ fyra hus men typ ingen var hemma, men en öppna och den köpte ljus, asso vi sålde ljus och saffran. Men iallafall. Har nyss varit på träning, var med moa innan. Imorgon kommer det också vara dålig bloggning, ska till moa. Men PUSS

kursdag :(

Godmorgon!
Idag har vi kursdag ;( hatar det, varje onsdag.. men vi kommer nog inte ha så mycket kurs idag, har för mig att vi har föreläsning och seminarie men inga nya instuderingsfrågor (Y) hoppas det är så, vill ha tid för annat arbete och andra saker. Måste ju ha lite rast oxå ;)

Ses efter skolan.

PUSS

godnatt

föööörlååååååt

Hejhej!
Är hemma från skolan nu, gick bra, gjorde klart kursen, ska bara skriva in den på datan, förlåt för att jag inte bloggade imorse, hann inte, och glömde göra tidsinställt inlägg. Men ååh, idag hände något skitkul:D hahah berättar inte vad. Mahahah. Jaja, har tråkigt. PUSS

fett jobbigt..

Hejhej!
Har tagit lagfoto och tränat nu, det gick bra. Fast på lagfotot blev jag säkert SKITful!!, aso först när vi tar hela laget fotot, står 98orna och glor på oss, så jag börja såklart asgarva och fotografen sa hela tiden så kan åttan stå still, typ fem gångert i rad, jag ba mm. Sen ba åttan kolla in i kameran, jag ba juste. Osv. Sen på porträttet, står gulizar, dilara och Moa och skrattar åt mej! så kunde int koncentrera mig. Blev säkert asful på den också..
Men träningen gick riktigt bra faktiskt, känner att jag blivit bättre, speciellt på bollkontrollen. Har lärt mig saxen nu x), dubbelstuds mellan bena. Sen kunde jag använda mig mycket av rörelsen vi tränat på, ¨på våra träningar.

Men nu blir det för långt.

PUSS

 - den dagen då allt va skit, tills han plötsligt svarade ;)

lagfoto

Hejhej!
Idag ska jag ta lagfoto, vet inte vilken tid men ska åka om en timme, sen efter har jag träning me f96. Tycker ni att det är fjortis att ha utsläppt på lagfoto? :O hahahah anna sa det, tycker inte jag.

PUSS

Morgoninlägg

Godmorgon!
Idag ska jag jobba som fan i skolan, ska ju redovisa svenska och tyska den här veckan och matte och engelska veckan efter höstlovet. Ska bli kul med höstlov, fast finns många nackdelar. Men ska gå till bussen nu vi ses efter skolan, bloggar då.

PUSS

GODNATT

 så söt <3

Amanda Fritzon<3

Du betyder skitmycket för mig Amanda, du är underbar. Finns alltid här och får mig att skratta. Du är alltid söt och snäll och omtänksam. Du har aldrig fått mig att må dåligt, med dig i närheten mår jag alltid bra, du får en liksom att må bra och vara glad. Jag älskar dig.



orkar inte dölja "/

Hejhej!
Är skittrött, har skrivit ut säkert 40 papper till skolan imorn, tyska, matte och svenska. Fett mycket i svenskan "/ kommer nog inte hinna redovisa.. men ska försöka. Är trött på allt som händer just nu, skolan tar upp så mkt.. basket också för den delen, men basketen är iallafall rolig. Men ska chatta me gulizar gmn nu. Så PUSS

funkar inte?

Hejhej!
Sitter och halvsover, men det funkar inte att tidsinställa inlägg för mig ;o jaja skitsamma. Vill egentligen träffa någon idag, men typ ingen kan, amanda, elin och lydia är typ på sm. Alexandra, Moa och jessica vet jag inte, men de gör säkret något och Moa HG är typ hos sin farmor. Har sjukt tråkigt iallafall.

Imorn är det skola igen, tråååk, ska redovisa svenska som jag inte ens har börjat på, (knappt iallafall). Sen efter höstlovet ska jag reovisa engelska och matte, sen göra svenska läsförståelse nästa vecka. Asooo shiit, varför har allt blivit så jävla komplicerat! Det är så mycket att göra nu i skolan! -.-

jenny har tråkgit

1. Sträck ut din hand så långt åt vänster du kan, vad nuddar du?
- Fotöljen bredvid 

2. Vad är det du ska äta härnäst?
- Lunch

3. Vad gör du exakt nu förutom att sitta vid datan?
- Tittar på teve 

4. Veckans bästa?
- deru

5. Vad skrattade du senast åt?
- när en ramla i andralaget på basketfilmen

6. Vad tycker du inte om just nu?
- Eftersmaken på pepsi, att jag är trött, att jag måste göra en sak för mitt eget bästa -.- 

7. En sak du vill göra innan du dör?
- Vet inte

8. Dagens planer?
- vet inte, känns som hela dagen är slut 

9. Nästa veckas planer?
Måndag: Lagfoto,träning, skola. Tisdag: Skola, säkert va med någon, träning. Onsdag: Moa, träning. Torsdag: Va med någon. Fredag: vet inte

10. Vad har du på dig?
jeansleggings, linne, kofta, underkläder.

//bajs

 

viinst ;P

Hejhej!
Sitter och kollar på basketmatchen på bandet, men ska kolla nu, så skriver sen. PUSS

 gaaammaaall..

moa

Hejhej!
e me moa.

PUSS

-.-

Hejhej!
Hemma nu, inte på bästa humöret direkt, SKITdålig domare, lovar. Vi fick skitmkt foul, eller ja och moa fick iallafall och vi spela typ på samma sätt som resten av laget, ändå fick moa 5 foul (utfoulad) och jag 4, aso shiiit. Aja, det blev som träningsmatch för ingen domare kom, så vi ska spela på riktigt någon gång efter p97s träning i torvalla sporthall.

Snart kommer Moa och sover här.

PUSS

 fett grym jag e (Y)

kvart i tolv

Haallooo
Hahha, glömde att jag skulle fixa mig, så ska göra det nu, sen äta, sen åker jag iväg. Skriver när jag kommer hem.

PUSS

ceeeentrraaal :D

Hejhej!
Sitter och kollar på hannah montana, vid kvart i tolv ska jag ta en buss som moa sitter på, så åker vi o kollar på p96, sen äter vi typ donken och vid tre kommer resten av laget och vi börjar väl värma upp antar jag. Sen fyra börjar matchen, ska bli skitkul, vi möter inte center menade central xD <3

PUSS

jag klämde på den för att den skulle bli hårdare

hahahahaahahh rubriken xD
Är hemma från matchen, kollad epå slutet av p97s träning också, matchen var vra men inte i slutet, de förlora med 68-53, aso p92 kollade vi på, imorgon är det match mot center :D fett kul ;P längtar.

Men har faktiskt inget att skriva.

PUSS

saknar "/

Hejhej!
Moa sitter på bussen nu och är påväg hit, sen ska jag hoppa på den så åker vi till torvalla. PUSS

några bilder (a)

hiss&diss med vintern

Det jag hissar med vintern:
* Ljusare
* Dunjackor
* Mysigt
* Elementvärme

Det jag dissar med vintern:
* Kallt utomhus
* Blött
* Dyrt

PÖZZ

gissa vems fina ögon :D

benke köper ludd på ica maxi

Hejhej! :D
Är hemma nu, tråååkigt i skolan, jobbade iallafall rätt mkt, redovisade tyskan 13a, och jobbade svenska, lite engelska också. Sen har jag gått runt o haft kul med lydia, så allt har inte varit tråkigt. Men det mesta.. 
Fast är superglad nu xD hah, :D

Jaja, PUSS

 vadå djurplågeri xP
 längeseen!
 

tror jag e kär...

HEjhej!
Mår inte särkilt bra.. ;( mår egentligen inte dåligt, är bara skittrött, därför ska jag sova i tid idag, skolkatalogen har kommit oxå, alla blev jättesöta. Men orkar inte blogga.

PUSS

moa

orkar inte blogga, är allmänt trött och har huvudvärk så bloggar hemma

looove youu

Hejhej!
Hemma nu, det gick bra på träningen, var asflummig, jag, lisa och moa hade fett kul, lisa va liselott, moa majbritt och jag janrick, hahahah. Fan va kul aso. Hade fett kul iallafall. Sen kollade jag och Moa på p97s träning, arvid va fett liten jämfört me alla, hahah såg skitgulligt ut (A).

PUSS

oorkar aldirg xP

Haalluuee ;P
Skolan gick väl okej.. är nästan klar med kursen redan (Y), ska redovisa matte i veckan men orkar aldrig! men imorn ska jag göra de ! men ja, jobbade lite engelska och tyska också, tyskan ska redovisas på fredag.. Men ska klara det, har faktiskt jobbat ovanligt mycket den här veckan. Men nästa vecka blir nog mer lugn, orkrar inte plugga så mycket sista veckan innan lovet lixom ;P

Men PUSS

Bilder:

en sak till bara

Hiss&Diss

HISSAR
* Basket (y) ääälskaar.
* Dunjackor, de e så skööna :D
* Findus, min katt alltså, han e egentligen ganska gammal i människoår, menändå så lekfull o gullig, älskar honom.
* Smsa, det bäästa som finns typ !

DISSAR
* Svek, hatar folk som sviker, och folk som är dryga
* Reegn, HATAAA, förutom på idrotten då är det skönt.

PUSS

GODNATT

rooolig träning (a)

HEjhej!
Det var skitkul på träningen idag, orkar inte berätta vad vi gjorde, tror ändå ingen bryr sig, men alla var jättebra iallafall. Men jag hade lite ont i bena. Men efter jag skrev senaste tror jag att jag bara bytte om sen åkte vi, men jag vet inte, kanske åt också. Men vi vart iallfall alla förutom en, sen nu har jag duschat också.

PUSS


HAhah lydia vilket wnb du e :P <3

kursen klar

Hejhej!
Kom hem för en timme sen, sitter och kollar på made nu, skolan gick bra redovisade tyska 12 c och gjorde klart kursen, ska bara skriva in den på datan, skriver ut den i skolan imorn, orkar inte använda de andra datorerna. Men ikväll eller det träning, kulkul, fast har träningsverk i hela kroppen, men skit i det. Inget hindrar mig. Blev ingen idrott idag, för conny va sjuk, skit, Var sugen på gympa idag. Men skitsamma, ska skriva in kursen nu.

PUSS

Vart utelåst idag, tog bilder när jag väntade på mamma:

träningarna gick bra ;P

Hejhej!
Är hemma nu, träningarna gick bra, först våran träning och då gick det bra, bra träning, inte så mycket springa och så, men tränade väl bra, var bara sjukt trött. Sen stannade jag och kollade på p99 de e så gulliga speciellt erik han e så liten ;) sen var det då 96ornas träning, den gick också bra, roligaste träningen med de, men var skitjobbigt höll på att spy, men körde ändå, har förkyld också. Kansk einte tränar imorgon, får se hur jag mår, för jag SKA träna på onsdag.
Men ses efter badet tror jag.

PUSS

bajs

Hejhej!
Råka tänka fel idag att vi börja halv, men vi börjar ju kvart i -.-, så hann sitta vid datan o ska gå när som hellst, eller fem över men ändå. Idag ska jag plugga kurs som fan! PUSS

 men euuw

Barndomsvän

Claudia Humble Almby
Jag älskar dig bästa barndomsvän. Vi har känt varandra sen vi var ett år, och är fortfarande bra kompisar. Vi kanske inte är bästa vänner, men du betyder ändå otroligt mycket för mig. Allt du gör, allt är bara så perfekt. Hela du är perfekt. Du är så snäll, omtänksam, rolig, söt och mkt mera. Så bara så du vet älskar jag dig och du betyder otroligt mycket ! Vi ska alltid vara vänner.

Dagis:



- Jag älskar dig fortfarande !

två bilder från idag/igår

18-36

Hej.
Är hemma nu, fett trött, fast egentligen inte. Matchen gick skit för mig, vi fick typ inte igång anfallet, men alla kämpade o va bra ändå. Claudia va grym (Y), men ja, vi förlora med rubriken, men vi hade skit dåliga domare också. Vi vinner mot de på hemmaplan!, men har inget mer att skriva, vi ska äta snart.

PUSS

klaaar :p

Shaauu :p
Har fixat mig klart nu, eller anna har gjort fläta på mig, och så har jag klätt på mig och sånt. Ska bli fett kul me match, är taggad (y), men ja, har sminkat mig också. Moa står och fixar sig nu, och pratar om när hon klippte håret och sånt. Hah, jaja orkar int skriva mer nu, har faktiskt inte mer att säga, eller jo vi ska äta snart, åker om en timme. PUSS


Jag och syster, inte lika jag vet xP

10 saker ni kanske inte visste om mig


* Jag hatar solen (förutom på somrarna)
* Jag hatar kyla också.
* Jag har haft sex djur i mitt liv, fem katter och en kanin, plus fiskar.
* Jag har opererat mig två gånger, polyperna och halsmandlarna.
* Jag har spelat basket i snart sex år.
* Jag är bra i skolan, även om jag inte pluggar 24/7
* När jag var liten klädde jag på mina katter dockkläder.
* Jag har brutit benet när jag var 11 månader och handleden när jag var 9, skulle fylla tio.
* Jag har bara varit utomlands tre gånger, men också i gillinge, villinge, skåne, mariefred, eskilstuna, norrköping, och mera.
* Jag kan inte spela något instrument.

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatch :p <3

Hejhej!
Sitter i vardagsrummet med mamsi o papsi, moa sover fortf tror jag, hah klockan ringer om en halvtimme då kanske hon kmr upp. Är ju match idag, ska bli skiiiiitkuul. Är fett taggad, är inte lika förkyld längre. Mamma och pappa har kommit me något konstigt, man måste betala för att få skjuts till match (?) eh? konstigt. Men aa..

PUSS

svar :p

Lydia :D om Sminkningen:
Kom igen om du går utan smink i skolan kan du sminka eller "styla" mig hur du vill :D<3


SSvar: Kanske (Y) :D <3

maatch imoorn (y)

Hejhej!
Sitter i rummet med Moa, e fett trött xP, vi ska nog ta lite bilder snart, hon spillde nyss cola, hon skulle tydligen hälla upp i sitt glas och så missade hon glaset, klant x), men imorn är det match mot blackeberg vi får väl se hur de går ;P mern vi ska vinna (y), kanske träffar ngn innan. Men PUSS<3

Svar

- om sminkningen
du är sååå mkt finare UTAN smink.

svar: HAHAHAHAAHAHAH, mm eller hur..

bilder hittils

VIlken e finast?

En bild jag tog igår, en redigerad en inte, vilken var finast?

Sminkningen

Ni får innan och efter bilder på när jag sminkat mig, och skillnaden på mina ögon.

Innan:


Efter:


Skillnaden på ögon:


donken, glasskuponger


Hahah, älskar bilden, (jag pluggar :D)
Hejhej!
Idag ska jag och Moa åka till centrum och äta på donken och köpa godis i haninge centrum, kulkul. Sen efter slaggar hon är, ska bli fett kul, imorn är det match, vi har samling halv två. Känns som man blir mer taggad när man sover över med någon, så åker vi tillsammans dit också. Rooooliiigt (: vi möter blackeberg, vi är jämna med de, fast om vi spelar som vi gjorde förra matchen förlorar vi nog. Men vi får se ;P PUSS

GOODNATTT


tuurkieet, saaknar :*( <3

Top fem

Top fem på bloggar jag läser:
1. 
www.sarahtjulander.blogg.se
2.  www.annggiiees.blogg.se
3.  www.beccajansson.blogg.se
4.  www.studioamanda.blogg.se
5.  www.looppans.blogg.se


robinsson


Hejhej!
Sitter och kollar på robinsson, tredje avsnittet eller vad det blir, är förkyld också, snorig, ont i halsen och allmänt trött. Ska sova snart tror jag, eller sätta på en film dricka cola och äta chips iallafall. Imorn kommer Moa hit och slaggar, vi äter donken också. Skriver då.

PUSS

lillebror (a)

Hejhej!
Sitter och kollar på idol, förlåt för dåliga inlägg, ni verkar gilla när ajg lägger in mycket bilder då besöker ni mer.. :o fast de e jobbigt. Men jaja, ska fortsätta kolla och släppa in katten. PUSS

30 minuter

Halluue :p
Har suttit här i över en halvtimme, är faktiskt skönt förutom smärtan i röve, idol har börjat ska gå in snart. :p

gubben i lådan

Hejhej!
Sitter på toa och har tråk ;p hah men mamma o pappa kollar på teve så får inte lyssna på musik där så sitter här istället (: men har egentligen inte något att skriva, har lekt med andra datan o hållt på med saker i excel, kul faktiskt. Har ätut också, och nu sitter jag här och drogar gubben i lådagn, tips från Lydia, har sett massa skriva den men visste inte att den hade så :p<3



Sportlovet:

Sommar lovet:
 

Skillnad?, tycker jag iallafall på Moa (;

mahahaah


Hejhej!
Är hemma från skolan, var tråkigt idag, skulle redovisa svenska men han ba neeh vi hinner inte LALALALALAL, men de va han som sa att ajg skulle komma då, så jag lämnade bara in, men ska tvinga han att skriva att jag redovisade den här veckan. Men nu ska jag faktiskt göra matte som måste göras hemma "/.

PUSS

GODOEWJITOLFNATTTT,A bajsa på dejj ditt svinäckel

kläder (:


Hejhej!
Har suttit vid andra datan och typ tråkat jätte länge.. :S Har ätit också, Nyss rensade jag kläder från min fotölj eller slängde tvätt, la in rent i garderoben och valde kläder till imorn och lördag. Imorn ska jag ha på mig, jeansleggins, svart tajt linne, vitt lösare linne över och grå kofta och på lördag ska jag ha på mig, beiga leggins, långt linne, någon kofta. Sen jacka beror på vädret. Men skriver nog senare.

PUSS

Bilder från tisdag

fett random

Hejhej!
Har tråkigt, ska nog stänga av den här datan nu, orkar itne vara inne just nu, är sjutk trött, ska nog sova snart, skojja, men lite tidigare idag iallafall. Men kollar på nickelodeon eftersom att alla program på disney channel e på engelska utan text -.-, hur är det hos er?
Jaja, PUSS

efternamn :p <3

Skriv ditt efternamn normalt: blomberg
Skriv ditt efternamn och blunda: blomberg
Skriv ditt efternamn med ett finger: blomberg


Skriv ditt efternamn med armbågen: bl.ombnrerthg

Skriv ditt efternamn med hakan: bkloijkmnjbhe4reg
Skriv ditt efternamn med näsan: blomberg

ahahha fett grym mnan e xP

sveeeenskaa

Hejhej!
Har pluggat som fan idag, hade bara rast i tjugo minuter, fick värsta huvudvärken.. skrev iallafall in nästan hela manuset före lunch, sen efter lunch fram till svenska kp skrev jag resten, sen efter svenska kp till bg skrev jag in startreflektion och slutreflektion och tränade tyska ;p Efter skolan skulle elin vänta på moas ph så jag stanna också spelade mario och gjorde stegtestet i matte, ska redovisa matte och svenska imorn, kanske tyska. Men PUSS

GODNATT

bara för att jag inte har något liv

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? - Tjej
Vad står det i ditt nionde sms? - Det finns så många modiga människor i världen varför är jag inte en av dom?<3
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - Mej och Moa
Vilket språk är din mobil på? - Svenska
Vad heter din ringsignal? - Vet inte vad den heter xP
Hur många sms har du i din inkorg? - Hahah, orkar inte räkna alla
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? - Vad skulle du göra om jag var blond nästa gång du träffa mej? :P :S <3 från moa
Är den 20e kontakten en av dina bästa vänner? - Nejj andreas är inte det.
Ogillar du nr 5? - HAhahah känner han inte.
Vilken färg har din mobil? - Ljusrosa
Älskar du kontakt nr 25? - Hahah nej älskar inte antonio.

baajjjs x)

Hejhej!
Är hemma nu, eller kom hem för en stund sen, har duschat också. Kom hem sent för jag och moa kollade på p97s träning, de va kul xP hahh. Men idag har vi typ ba varit i tyresö centrum i tjugo minuter sen ätit middag, lasange och kladdkaka till efterrätt. Hah. men träningen var kulig idag ;P fast hade skitont i benhinnorna ;S

PUSS

kunskapsjoggen



Hejhej!
Det gick inte bra på kunskapsjoggen, jag är inte nöjd. Sprang på 16.20, 15.20 förra året, skulle kunna sprungit snabbare idag, efter jag sprungit klart kände jag för att springa ett varv till t.o.m men jaja, snart ska jag till moa HG och va med henne sen träning.

PUSS

GODNATT

inflamation?

Hallluuee :p
Är hemma, var ju med moa, vi åkte till centrum va där i typ en timme sen åkte tillbaka hem, åt middag, tog bilder och sen åkte till träningen. Tträningen var väl okej.. fast hade skitont i bena, kunde därför int köra så bra. Men jag har typ ont i någon hinna och om jag inte stretchar, och om jag tar i för mycket när det gör ont, kan jag få inflammation och då kan jag inte träna tills de blir bra :O får INTE hända ;o <3

PUSS

Ni får bilderna imorn ;P

Idrott


Hejhej!
Har pluggat som fan nu, kunde inte plugga så mycket i skolan för hade idrott och kp men har pluggat klart kursen hemma nu, hade tre frågor kvar sen har jag skrivit in på datan tog två timmar, men snart kommer moa och vi ska till centrum men bara typ i en timme (a) skriver mer sen, eller juste har träning åtta men skriver nog ikväll annars imorgon.

PUSS

GOODNAATT (A) <3

kuul


Hejhej!
Kom hem för typ en timme sen och badade i en halvtimme, sen har jag suttit vid datan, det gick bra att träna med 96orna idag men skittrött, därför ska jag sova snart, så skriver imorn.

PUSS

dubbelträning (a)


Hejhej!
Gick bra idag i skolan, klar med steg 15 ska bara skriva in på datan, sen är jag på fråga 4 på kursen och hann lite mer med matten, ska jobba som fan den här veckan. Snart är det träning eller den börjar fem men det är snart, har ju dubbel träning idag (; höh, sen träning imorn och onsdag också. På onsdag är det kunskapsjoggen faaaaan. Men ska springa med lydia och elin, kulkul. PUSS

GOODNAATT (:


HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH, ASGARVADE NÄR JAG SÅG DEN HÄR BILDEN, hahah :P<3

Dagens hiss och diss (a)


Sååå sööööt (a)
Hissen:
Hela dagen, det har varit otroligt kul idag, basketdag eller vad man säger, spenderad med vänner (a) kulkul.

Dissen:
Vääääärk, har haft skitont i bena idag har gått och stått så mycket "/, sen har jagträningar måndag tisdag onsdag också, fast de e ändå kul och det är skönt med smärta ibland x)

PUSS

lite tråkigt om mejjh x)

Hur bor du: villa
Brukar du komma i tid: ja oftast
Hur lång är du: 1.69
Kan du laga mat: kan kan jag väl
Vad har du på dig just nu: vit kofta, vitt linne, vit t-shirt, svarta tights
Har du någon fobi: Nähh
Hade du en bra kväll igår: tråkig

Vilket är ditt senaste inköp: godis (a)
Din favoritdryck på morgonen: multivitaminjuice (aa)
Var fick du dina senaste pengar ifrån: i baskethallen
Har du sovit i din egen säng inatt: jaoo
Vad hade du sönder senast: en äcklig klubba
Vem snackade du med senast: mamma
Varm favoritdricka: oboy :p
Favoritdricka när du är riktigt törstig: cola
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vene
Intressen: basket, kompisar
Senaste person du kramade: moa
Senaste person du ringde:
Senaste person som ringde dig:
Vad drack du senast: cola
Längtar du till din nästa födelsedag: gör jag väl
Micro-pop eller poppa själv: micro pop
Brukar du baka: njaa
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: nej
Vilken låt lyssnade du senast på: jag vet inte
Vad tycker du är äckligt: mycket
Har du pengar på mobilen: mh

Vänner

Vill bara hissa vänner.
Jag har några närmsta vänner, sen har jag andra vänner också. Alla betyder skitmycket, älskar mina vänner. Allt de gör förrän, de finns bara där. Mina närmsta vänner är Moa Härfstrand Goode, Moa Andersson, Amanda Fredriksson, Elin Schwertner, Lydia Nordbäck, Jessica Henning och Alexandra Landér, men alla andra vänner betyder också otroligt.


60-30


Hejhej!
Är hemma nu, var i hallen skitlänge (: först var det våran match, vi spelade inte så bra.. men vann ändå med 60-30, sen åkte jag och Moa till vega baren med hennes familj och åt, sen fick vi skjuts tillbaka till hallen och kollade på P96, sen början av herrarna sen gick vi och köpte klubba och sen kolla på slutet av herrarna, jag lekte med rasmus, erik, moa, kalle, viking och arvid oxå ;p

PUSS

maatch :) (:


Hejhej!
Match idag som ni vet, jag vaknade åtta och blev klar nu, har fixat mig, orkar inte ta facelook och outfit bilder men kan skriva hur jag ser ut och vilka kläder jag kommer ha idag. Vi ska åka vid fem i halv, men en dålig sak är att min tumme fortfarande gör ont "/ men jag SKA spela idag ändå. Jag har också ont i vänstra ringfingret och lite i höger tumme, men det hindrar inte :p Men ska äta nu puss.

Facelook:
Plattad tofs, fläta i luggen.
Mascara
Concealer
Puder
Lite rouge.

Outfit nu:          Matchen:
Vit kofta.          Matchlinne
Matchlinne        Matchshorts
Tights              Strumpor
                       Basketsskor

Efter matchen:
Vit kofta
Vitt linne
Vit t-shirts/ ed hardy linne
Tights

Header (:


Hejhej!
Har ny header, gjorde bara något snabbt, hade tröttnat på min gamla. Men orkar inte va inne mer på datan ikväll.

PUSSSS

GOOODNAATTTT

Idol | PS. I love you


Hejhej!
Sitter och kollar på idol, hejar nog på daniel, olle eller alice :p efter idol ska vi (familjen) titta på PS. I love you, ska bli kul. Imorn är det ju match mot huddinge, ska bli skiitkuul. Me läängtaar. Alla kommer också tror jag, lisa också, fett kuul. Hon är fett bra :p asso hon är ju "ny" hon har spelat förut, men ändå (A)

Men ska fortsätta kolla på idol nu. PUSS

Om Queen konserten

Hejhej!
Har glömt att skriva om igår, vi åkte iväg till farmor och farfar runt halv sex och när vi kom fram åt vi det var fett gott, potatisgratäng med kött ;p sen gick jag och anna upp och tog bilder, sen åt vi glass. Vid åtta åkte vi till konserten och var där typ tjugo minuter innan. Den va fett tråkig i början, hände ingenting och man kunde inga låtar, men sen blev det bättre. Efter pausen var den fett bra förutom de tråkiga scenerna, men annars var den skitbra. Den får 3,5/5 poäng av mig :p

Bilder:

hur tjejig är jag ? x)

[ ] Du har fler än 10 nagellack

[ ] Du har eller har haft lösnaglar

[ ] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild

[x] Du har färgat/slingat håret

[x] Du brukar säga "blonda" saker.

[x] Du har alltid din mobil med dig

[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma 

[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad

SUMMA: 4


Du älskar:

[ ] Glitter

[ ] Färgen rosa

[ ] Shopping

[ ] Dekorationer

[x] Speglar

[ ] Skolan

[ ] Enhörningar

[ ] Disneyfilmer

[ ] Ljus

[ ] Blommor

[ ] Mjukisdjur

SUMMA: 1


Du shoppar på:

[x] Bikbok

[ ] Tara

[ ] Zara

[x] H&M

[ ] New Yorker

[x] Gina Tricot

[ ] NK

SUMMA: 3



Du säger ofta:

[ ] Whatever

[x] Oh my god!

[x] Vet inte

[x] Cutie

[ ] Hot

[x] Visst

[x] Säkert

[ ] Ursäkta?

[ ] Fabulous

SUMMA: 5


Du läser:

[x] Frida

[ ] Cosmopolitan

[ ] Glamour

[ ] Marie Claire

[ ] Elle

[ ] Veckorevyn

SUMMA: 1


Du Tycker om/har sett dessa filmer:

[ ] Elizabethtown

[ ] Girls Club

[ ] Freaky Friday

[ ] The Notebook

[ ] A Walk To Remember

[ ] Sweet Home Alabalma

[ ] Where the heart is

[ ] Just My Luck

[ ] John Tucker Must Die

[ ] Centerstage

[ ] Girls United

[ ] How To Lose A Guy In 10 Days

[ ] Mona Lisas leende

[ ] My Girl

SUMMA: 0


Du brukar/har kolla på:

[ ] Lost

[x] America's Next Top Model

[ ] Project Runway

[x] Desperate Housewives

[ ] The Simple Life

[ ] Men In Trees

[ ] 8th & Ocean

[x] Grey's Anatomy

[ ] OC

[ ] Laguna Beach/The Hills

[ ] Nip/Tuck

[ ] Gilmore Girls

[x] One Three Hill

[ ] Heroes

SUMMA: 4


Du gillar:

[ ] Paris Hilton

[ ] Jessica Simpson

[ ] Mariah Carey 

[ ] J-Lo

[ ] Britney Spears

[x] Beyonce Knowles

[ ] Christina Aguilera

[x] Hilary Duff

[ ] Lindsay Lohan

[ ] Gwen Stefani

SUMMA: 2


0-10: Föddes du till kille..?

10-20: Tjejig

20 - 30 Lagom tjejig

30-40: Väldigt tjejig

40-81: Fjortis på riktigt eller ?

Det duger ;) vill ändå inte vara för tjejig xP


blue water high


Godmorgon!
Jag sov länge idag, vaknade för en timme sen, sköönt. Ska vara pigg imorgon på matchen, så ska lägga mig i tid idag. Det var tre veckor sen vi hade match, fett länge ;s längtar skitmycket till imorgon. Idag ska jag bara vara hemma och kanske plugga lite om jag orkar, eller så ska jag spela lite basket, love. Ska redovisa matte, svenska och tyska nästa vecka. Kommer att redovisa nästan varje vecka nu för tiden. Men det är bra.

Om matchen imorn:
Lag: Hagahaninge-Huddinge
Plats: Brandbergshallen
Tid: 10:30

Om ni kommer måste ni heja på haga haninge (de röda) xD

PUSS

Dagens hiss & diss


Idag hissar jag:
Att jag ska på Queen konsert.
Att jag ska åka till farmor och farfar.
Vännerna.

Idag dissar jag:
Mått dåligt, huvudvärk, illamående, just nu är det bättre har bara huvudvärk.
Engelska kp.
Kallt.

läsare


Hejhej!
Sitter inne på facebook o typ spelar o chattar me någon tobias xp typ linneas kusin eller något sånt. Kulkul, fast har egentligen trååk, därför tänkte jag uppdatera er och fråga er lite frågor, den som vinner kommer att bli länkad i varje inlägg i en vecka :p

1. Vad tror ni jag är inne mest på på datan?
1. Facebook
X. Msn
2. Blogg.se

2. Vad gör jag på fritiden?
1. Är med vänner, spelar basket och cyklar.
X. Är med vänner, spelar basket och pluggar
2. Är med vänner, spelar basket och åker runt med bussar

3. Hur mycket tid har jag på mig för att fixa mig på morgnarna?
1. En timme
X. En halv timme
2. En och en halv timme

4. Varför plattar jag inte mitt hår så ofta längre?
1. Det är slitet
X. Jag tycker det är fult
2. Mitt hår har gått av

5. Vad sätter jag först i mitt liv?
1. Vänner
X. Familj
2. Basketen

För att svara skriver ni bara t.ex. 1. X 2. 2 3. X, o.s.v :) PUSS

Queen

Hejhej!
Idag har jag jobbat matte o engelska i skolan, ska redovisa matte nästa vecka. Svenska också, måste plugga i helgen, idag hinner jag inte ska på queen konsert ikväll :p ska väl bli kul, fast e jävligt trött o har huvudvärk. Men iallafall, innan det ska vi till farmor o farfar o äta middag sen skjutsar de dit oss, blir lättats så tycker mamma o pappa. Men har inget mer att säga.

PUSS                               

                                             

GODNATT

Facebook

Hejhej!
Sitter på toa, aso jag tar med mig datan för de e tråkigt annars, men iallafall, jag har suttit vid datan men inte orkat uppdatera så tänkte göra de nu ;P är inne på facebook, älskar deet. Fast min data hackar fett mycket när jag spelar spel på facebook -.-, men bloggar senare.

PUUSSS

- PS: I love you! <3

hemma nuuue :D

Hejhej!
Är hemma från amanda nu, vi hade fett kuul. Sminkade lydia, hon vart fett söööt :) men i skolan redovisade jag tyska och jobbade matte, hade också matte o svenska kp. Sen åkte jag elin och lydia hem till amanda och där åt vi mellis, sminkade lydia, sminkade elin som en fjortis och sminkade amanda :p sen skrev jag ett inlägg också som ni kanske såg :D

Bilder:

amanda är en bajskorv

Hejhej, sitter hos amanda, orkar int lägga in bilder elelr något sånt för jag hatar henens mus. PUSS

GODNATT

en liten hiss&diss

HISS

* Lydia Nordbäck, Jag älskar dig, du är underbar !

DISS

Blåst, att det blåser sktimycket nu!

ceeepeee tuuummmeeeee






Hejhej!
Är hemma från träningen nu, det va väl kul, fast kunde int köra mitt bästa, så allt blev tråkigare, pågrund av att jag har en stukad tumme!!! i början av träningen skull isabelle kasta en boll till moa hg, så såg hon tydligen inte mej sen de ba akta, jah ba tog händerna upp i luften och den kom rakt på min tumme, kan inte röra den nu och den e skitsvullen. Kunde int använda vänster handen på hela träningen, så kom p97 tidigt så kunde jah int spela. ASSSOOOO, jag SKA spela på söndag, skiter i om det blir värre -.-

PUSS

Kursdag "/


Hejhej!
Idag vare kurs fram till lunch, eller först var det föreläsning, sen lab, sen labrapport, sen lunch och sen jobbade jag matte med lydia, eller ja, lite iallafall.. xD hahahaah. På bgn imorse hade vi prov på kemi, det gick väl bra förutom att jag inte visste tre saker att skriva på om jag får kemikalier i ögonen så skrev skrika, säga till lärare och skölja med vatten. Men jag kommer nog bli godkänd för jag kunde liksom alla märken o sånt. Snart ska jag till Moa, bloggar ikväll.

PUSSAAR

Bilder kommer ikväll ;p

Skiiiittrött

 
Haha, såg nu att jag och claudia är tvillingar på den här bilden, vi ser seiöst ut som de :p jag är tre från vänster och claudia är fem från vänster (:

Hallooe :p
Är skittrött idag känner jag, men ikväll är det ju träning, ska bli skiiitkuuul. Älskar vårt lag, vi är ju bara nio spelare men alla har spelat ett tag, de som spelat kortat har spelat i nästan ett år och sen resten två, tre eller sex år. Så det är ju liksom bra o så. Sen är det Lisa som spelat förut så hon räknas som typ tre-fyra år eller något. Skitsamma, bermal kanske ska börja igen säger lisa. Men vi får se :)

PUSS

Bilder från när släkten var här

Kunde inte

Hejhej!
Kunde inte blogga något igår och kommer inte kunna det någon måndag för jag tränar med 96orna då, så först på morgonen hinner jag aldrig och sen skola, sen ph kommer hem kvart i fyra äter middag, sen träning, sen kolla p99 och sen träning. "/ men ska försöka blogga de andra dagarna iallafall.
Idag jobbade jag tyska, ska redovisa på fredag, fick 12a inskrivet i loggboken idag.
Ses senare. Har träning åtta.

PUSS

guten nacht

Jag tar ingen bloggpaus ;) för lydias skull (: och för att mina bloggläsare gick upp idag (yy)

bloggpaus

städar

orkar inte blogga, men har gäster idag. PUSS

godnatt

faaaaaaaaan vaa kuuul!!!!

Hejhej!
Har ju varit hos Amanda nu alldeles nyss, först åt vi, sen kolla lite på teve och sen gick vi ut med juppe men jag och lydia gömde oss för de andra, men de gick bara så vi tappa bort de.. xD sen såg vi de och gömde oss på elins tomt men de hitta oss så vi sprang och gick till amanda sen skulle vi skrämma de men de såg oss, sen när vi kom in spela vi ett skit roligt spel, orkar int förklara de, aa och sen körde vi sanning eller konka tills alla gick, de flesta gick halv elva men jag lydia och elin var kvar till elva. O nu e jag hemma (:

Bilder:


Tack för en skiiiitroooooolig kväll älsklingar!!! <33

enormt öga

Hejhej!
Nu sitter Moa här breve mig och vi har varit i centrum idag, jag köpte två koftor, två linnen, tre par tights, hårspray och mascara, kommer bilder sen. Vi har tagit bilder också, hahah jag satt på hennes rygg och vi ramla bakåt så jag blev mosad in i skåpen hahaha kommer bilder sen.

PUSS

kvart i ett


Jag och syster, vejbystrand 2009
Hejhej!
Har fixat mig klart och sånt, ätit frukost också, men orkar inte ta outfit och facelook bild, min webb e så jobbig x) men vissa bloggar funkar int att gå in på ;o fett konstigt. Men kan säga hur jag ser ut idag iallafall.

Facelook:
Foundation: Kicks
Puder: H&M
Rouge: Kicks
Mascara: Kicks, H&M, Cubus

Outfit:
Leggings: Gina
Randigt linne: Gina
Kofta: Vene

PUSS

Skolfoto

Skolfotona kom i förrigår

Klassfoto:

Porträtt:

Centrum, amanda


Hejhej!
Snart ska jag och Moa HG åka till centurm jag måste köpa massa nya kläder, visar när jag kommer hem, tror jag. Men vi ska nog bara va där en liten stund. Men sen vid halv sex ska jag till Amanda, hela gänget ska dit, ska bli fett kul. Fast det är inte sova över, så kommer blogga när jag kommer hem också, så bloggar efter centrum också så det inte blir för tomt x)

PUSS

GODNATT

sluta blogga?

Tycker ni jag ska sluta blogga?, missa besökare går neråt..

IiDdOoLl


HEjhej!
Sitter och kollar på idol, linda, geir och alice e fett bra ;D fast geir har ju vunnit lilla melodifestivalen förut eller något sånt. Sen sitter jag också och chattar med Amanda och Wille och äter chips och dricker cider. Heh. jaja.

PUSS

Bilder från juli, augusti och september

Juli:


Augusti:


September:

Fem saker ni inte visste om mig..



* Jag har en inre mansröst xD
* Jag är lättskrämd
* Jag är jättekittlig speciellt under fötterna
* När jag var liten behandlade jag mina katter som leksaker ;P
* Jag har bra självförtroende

Hissar & Dissar


¤ Fredagar, älskar freedagaar, bäästa
¤ Sool, Solen har börjat komma tillbaka, lite då och då iaf.
¤ Coola, älskar coooola, så jävla gott
¤ Haga haninge, älskar våran klubb och vårat lag.
¤ Vänner, de finns alltid där, och man kan alltid prata med de om det är något.
¤ Godis, älskaaaaaar.


¤ Ovänner, fett jobbigt egentligen xp
¤ Dåliga filmer/program, man kollar på något program och så är det skittråkigt -.-
¤ Mat på golvet,  när man tappar mat på golvet sen kliver i det -.-

Tänkte blogga lite mer nu på kvällen eftersom att jag glömde imorse "/

freeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaag :D

Shhaaaaa :D
Är glad idag xD men iallafall, idag i skolan var det ju prov det gick bra tror jag, fast man vet aldrig, kmr iaf bli godkänd. Hah, jag och lydia sprang ifrån moa och alexandra i skolan idag också, sen jaga jag wille o olle xD, hahah de va kul faktiskt ;p aha. Idag ska jag ba chiillaa, de e ju fredag. Så mamma SKA köpa chiiiips. Jaja, ses sen

PUSSS

Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!