Norrköping here I come!

Tjaa!
Drar om ungefär 10 minuter! Till sportscamp, fan vad naajjs! Så kommer inte att blogga under veckan, och orkar inte fixa gästbloggare, så jag bloggar igen på lördag!

PUSS

badat

Tja!
Kom hem för ett tag sen, drog och bada direkt med Anna, Thor och någon till. Var skönt iallafall, eller ganska kallt men annars så.. Hahahah både jag och Anna ramla, det var skithalt! Sen tappade Anna sin mobil i vattnet också, så den är borta om inte Thor har hittat den. Otur. Men ja, det var väl min kväll.

Just nu:

På väg från arlanda

Hej!
Sitter i bilen igen nu, är på väg hem från arlanda nu, har hämtat Anna nu och ätit på donken. Fast jag åt typ inget.
Är hemma om en dryg halvtimme, kanske bloggar lite mer på den tiden.
PUSS

framme

är framme nu, bloggar vi är påväg hem. PUSS

Louise Solheim ♥

Typ den gladaste tjejen jag träffat! Hon är sjukt rolig och vi har typ samma humor dessutom!
Love youu sunshiiine (a) ♥

Mot arlanda

Hej!
Dagen igår var grymt rolig! Först spelade jag Niklas och Pontus Phase 10 tills maten blev klar. Sen åt vi och gud vad mycket jag åt. Haha. Men sen spelade vi klart och drog till ängen. Där var det väl som vanligt, inte direkt det roligaste men en tradition typ. Men jag Niklas och Pontus gick iallafall tipsrundan tillsammans och de vuxna gick. Vi fick typ alla rätt men vann inte ändå -.-. Sen på kvällen satt alla och snackade och åt middag, spelade kort, gjorde pärldjur haha. Pontus spelade nintendo och ja hade grymt kul iallafall!

Idag har jag inte hunnit mer än att äta frukost och packa. Sitter i bilen påväg till arlanda nu för att hämta Anna som kommer helt brun från Spanien!

 Igårkväll.
 Just nu!

drar nu

.

31 grader

Hej!
Håller på att platta håret just nu, kände bara för det. :D
Läser även bloglovin, imorgon drar jag iväg tidigt till landet, kanske kan tjata mig till trådlöst så kan jag iallafall blogga på fredag kväll och kanske påväg dit!

Min pappa kollade nyss vädret för nästa vecka när jag är på sportscamp.
Det skulle vara mest halvklart och runt 20 grader, förutom en dag när det skulle vara 26 grader.
På onsdagen när vi har expedition sportscamp, ska det vara 31 grader! Fan va nice! snacka om att bli brun när man är ute hela dagen. Grymt kul!

Herman Rasmussen (a)


Skitsöt kille ifrån Norge! (han till vänster)

Sötaste katten! (a)


Gamla bilder på mig och Anna (syster)

 Nyår Vinter :D
 Båtsemester
 Båtsemester
 Skogspromenad
 Skogspromenad
 Skogspromenad

 Anna fyller år :)

 Valborg
 På landet

 Lidköping
 Skara sommarland
 Efter sportscamp, första året för anna
 På väg till utö

Packa

Hej!
Idag blir en rätt tråkig dag tror jag, eftersom att det ösregnar ute, men ska vara inne och titta på tv nästan hela dagen antar jag. Måste även packa lite, eftersom att det är sportscamp på söndag och jag åker till landet imorn till lördag, en natt alltså. Så kommer inte att blogga när jag är där. Men när jag kommer hem, sen bloggar jag nog inte under sportscamp. Lite kanske.

Men ja, ha en bra dag i regnet nu!

PUSS


Försöker igen!

Ja det har hänt mig förut, man säger att man ska börja blogga, sen orkar man inte. Men nu försöker jag igen!

Kan berätta lite om tisdag och onsdag.

Tisdag:
I tisdags skulle jag varit med Jessica, men båda hade mycket och göra och så, så det blev inget. Istället var jag hemma och solade, spelade basket, hoppade studsmatta, hoppade hopprep och var inne. Det var rätt skönt efter helgen.


Onsdag:
Gårdagen blev också en chilldag, samma som tisdagen, jag solade, körde basket och hoppade studsmatta, tog även lite bilder utomhus.

koooooooooooooorv

Tjaaaa!
Är hemma nu, har kollat på sammanlagt 6 matcher idag. Tyresö f97 åkte ut i A-semi och RP p97 i B-semi. Men Rp p98 vann B-guld, så det var kul. :D Vi var sjuksköterskor då, haha men ingen gjorde illa sig :(. Men då var grymma iallafall.

Det var en skitsnygg kille i RP P97, alltså OMG skitsnygg verkligen!

På söndag är det..

SPORTSCAMP!!! Skiiiitnice.
Gud vad man har längtat efter det! Ska bli så jääävla kuuul!!
Activity town, träna, träffa nya kompisar, ha kul, chilla, spana!!
Jag kommer nog spendera mestadels av veckan med Moa, såklart massa andra också!



- Sportscamp 2009!

gubbängsfältet

Hej!
Är på gubbängsfältet nu har kollat på RP p97 och 98, undra hur det gick. Jag hoppas att de vann, och tyresö med, vi kollade lite på f97 tyresö men inte så mycket. Men de vann säkert!

Isåfall är nästa match om typ en halvtimme.

Hare bra!

PUSS

eken cup

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, men det har ju varit eken cup hela helgen så har inte haft tid att uppdatera. Är iallafall i Moas stuga nu, vi ska ta 172an 18 över eller något sånt. Hennes mamma skjutsar oss till Norra sköndal, är rätt långt att gå härifrån :/ men idag är det ju alla slutspels matcher och sånt, roligare att kolla då.

Men jag skriver några tidsinställda nu.

PUSS



OMG, trodde det var Justin Bieber



-Dani Shay

Sjuuukt lika! Sjunger lika också.

.

Hej!
Moa är här nu, vi sitter och väntar på att maten ska bli klar, sen ska vi ner och fixa och ikväll blir det ostbågar, choklad och läsk.

Imorgon drar vi till gubbängsfältet igen och kollar på eken cup, fast den här gången får det inte regna hela dagen!

PUSS

regnet förstör..

Hej.
Hemma nu, var hemma vid ett också men orkade inte blogga. Vi har kollat på lite olika matcher, men eftersom att det regnade så var det inte direkt så kul där.. Men vi ska dit imorgon iallafall och då är det säkert roligare, hoppas jag.

Men, när jag och Moa gjorde pannkakor börja typ spisen brinna! Hahaha, det var skitkul, men jag kastade vatten på elden som man tydligen inte skulle göra på spisen.. men det slocknade iallafall. Sen gick brandlarmet igång också.

Puss.

första matchen

Hej!
Nu är jag och Moa på eken cup och den första matchen har troligen precis börjat, vi kollar på täby eller linköping. Men det är nog kul här iallafall. Vi kommer vara här till typ halv ett sen dra hem en liten stund och sen tillbaka vid typ tre. Kommer fler tidsinställda.

Puss

 diggar bilden!

får ni också såna här kommentarer?



fick massa i februari och januari

drar snart

Hej!
Kvart över kommer Moa hit med 24an, sen går vi vid fem i halv till bussen och åker till gubbängsfältet! Ska bli sjukt kul att kolla, fast det ska ju regna hela dagen.. men jaja. Kan ha kul ändå :D
Är iallafall klart nu.

moa istället

Hej!
Träffade Moa istället, för Amanda kunde inte lämna huset, men vi hade kul, drog till trollbäcken och köpte cola, pringles och marabou! Sen åkte ci till rampen och kolla lite, några skiiitcoola tjejer där asso.

klar

Har fixat mig klart nu, drar snart till amanda.

Innan:


Efter:

Amanda Fredriksson

gooodmorgon!
Idag blir det Amanda, ska komma till henne senare vid två kanske, vaknade för en halvtimme sen, har inte börjat fixa mig än så vi får se när jag är klar för att åka. Vi ska iallafall gå och köpa något gott och sätta oss i gräset och sola antagligen. Ska bli kuligt.

Vet inte när jag kommer hem igen, men bloggar då iallafall.

PUSS

GODNATT

Godnatt, tänkte lägga mig och kolla på film nu. Puss, hörs imorgon. (L)

svar



 
AHAHAHAHAH, ja skiiiiitkul!
Älskar dig med!

glömt

Heej!
Har glömt uppdatera, men jag och Moa drog och käka på lilla italien vid halv sex, sen till bollmora vallen och kolla på fotboll. Tog en buss hem vid halv nio och kom hem vid kvart i. Hemma har jag bara chillat framför datan i två timmar. Just nu chattar jag med folk på facebook och läser bloglovin.

Tog tyvärr inga fler bilder men lägger in en två år gammal bild

sexualkunskap

ouuufff, fick mvg i sexualkunskapen! fett grym man är ;)




moa is heeeree

Shaaaaaaa!
Sitter här med Moa, vi har precis bakat kladdkaka, gott. Själv så har man blivit nedstänkt av kakao, vems fel?
Jaja, har tagit några bilder som är lite sega att lägga in. Puss.

älskling

Hej!
Idag ska jag träffa Moa, hon kommer till mig om drygt en halvtimme. Vet inte vad vi ska hitta på, om solen kommer fram lite mer drar vi nog ner till strandenoch solar! Annars kanske vi drar till centrum och "hänger" lite där eller något. Just nu kollar jag på starstruck på teve, haah den är faktiskt bra.

Ska försöka ta mycket bilder idag så lägger jag upp sen! :D

puss

sjunger singstar

shopping


Linne: H&M, 99 :-
Shorts: H&M, 199 :-


Bikiniöverdel: Gina Tricot, 99 :-

sjukt jobbig!

grymt rolig dag

Tjaaa!
Sommarlov nu då. Idag var jag med Jessica kom hem för en timme sen, vi har haft otroligt kul. Först var vi i centrum och käka på donken och jag köpte en tröja, ett par jeansshorts och en bikiniöverdel (bilder kommer). Sen drog vi till rampen i vendelsömalm och träffa massa killar där, två var grymt snygga för att vara 99or haha. Ja de var rätt små alltså, men det var kul!

Tog typ inga bilder, bara en imorse.

 Skillnad?

chattar med sötnosen

Heeej!
Sitter och chattar med folk, har allmänt tråkigt..

En sak jag funderat på, vi svenskar dödar hur mycket myggor som helst på sommaren, men ändå tar de aldrig slut, de minskar inte ens. Jag undrar hur de aldrig kan ta slut, samma med getingar. Sjuuukt störande!

Skolavslutning tomorrow :D

Hejhej!
Dagen idag har varit skön, i skolan hände inte så mycket. Städade skåpen, kollade på alla foldrar och kollade på fotbollsmathen niorna mot lärarna. Lärarna vann, vet inte hur mycket, men ledde med 5-2 när det var en kvart kvar iallafall.
Efter skolan var jag med Moa, vi drog till sågen och åt/drack slush, sen till svartbäcken och solade typ, eller vad man ska kalla det. Sen hem till mig, låg på studsmattan och gick in och kollade på film.

Imorgon är det skolavslutning, efter det ska jag bada med tjejerna och sooola, måste bli brun nu!
Sen ska jag träffa Moa onsdag/torsdag.
I helgen EKEN CUP :D

Elin din bajskorv!

Imorgon drar Elin till Miami! Kommer sakna dig sjukt mycket älskling! Men du får ha det skitkul där så MÅSTE vi träffas när du kommer hem.


- Älskar dig!

bilder tagna med systemkameran

Alla är tagna av mig förutom de på mig.



- Oredigerade

EKEN CUP :D

Tjaaa!
I helgen är det Eken cup, fett najs. Jag ska själv inte spela, men kolla med Moa plutten! Ska bli fett kul, är mest där för att bli brun, men ja det ska bli sjuuuukt kul! Ska kolla på tyresö f97, linköping och huddinge. Sen massa andra som jag träffar :D

Mysig dag

Hejhej!
Är hemma från Amanda nu, där också Jessica, Alexandra och Elin var. Vi hade riktigt mysigt/roligt, först åt vi tårta och brownies samt drack cola som blev min frukost. Sen snackade vi bara ett tag, Jessica öppnade paket också. Vi kastade också pil och boll i gräset, hahaha.
Sen på bussen hade jag Jessica och Alexandra grymt kul! HAHAHAH, Sexshop i stan. Haha älskar er.

Bilder:
 Jag och Jessica var lite hungriga ;d

Hemmaaa | Bilder

Hejhej!
Är hemma nu, somnade inte i bilen, satt och sjöng istället, blev pigg.. Just nu sitter jag och facebookar, dricker cola och halvsover. Har bara några bilder på min mobil från ikväll, men lägger in dom nu.




Grattis sötnos!


Idag fyller Amanda Hansson år! Grattis till dig sötnos :)

hos kusinerna

Hejhej!
Sitter hos kusinerna nu, är fett trött.. Vet inte riktigt när vi åker hem, men kommer säkert däcka i bilen haha. Men har haft riktigt trevligt här iallafall och ätit grymt god mat!

Har dock inte tagit så mycket bilder med mobilen, men kameran också, så ni får bilder när vi kommer hem eller imorgon.

PUSS

 - Saknar!

Sötnos!



Älskar dig också!

drar snart

Hej igen!
Jag åker klockan halv fem så skriver när jag kommer hem sen, med bilder och outfit. Kan skriva hur jag ser ut nu.

Outfit:
Linne - Gina Tricot
Shorts - Gina Tricot

Facelook:
Hår - Plattat
Mascara - Kicks, H&M, Cubus
Kajal - Kicks
Ögonskugga - Vet inte

- SKriver sen

PUSS


Hatar sånt här!

fixar mig

Hej!
Håller på att fixa mig nu inför kvällen. Har precis varit på basketavslutning för klubben, fast det var typ bara en femtedel (eller mindre) av hela klubben där, men aa, det var kul ändå. Min syrra tog massa bilder medans som jag tänkte lägga in.



















Godnatt

Tänkte gå och lägga mig nu, är sjukt trött.

Morgondagensplaner: Basketavslutning med klubben och sen iväg till faster på kvällen. Kulkul.

GODNATT

Grattis Jessica :D

Idag fyller min älskade Jessica Henning år. 14 år. Grattis älskling! Hoppas du har haft en megabra födelsedag! Älskar dig!

Sommarlov på tisdag!

Nästan alla får sommarlov den här veckan! Men inte vi, vi får på tisdag..
Jag har iallafall en hel del planer inför sommaren, som jag skriver nedanför.

* Kolla på eken cup 17-21 Juni
* Sportscamp 26 Juni-2 Juli

Inget mer planerat tror jag, men övriga saker.
-
Bada, sola, träffa vänner, äta glass, träna, bli brun, ha kul!

PUSS

  Sportscamp 2010

Grymt rolig dag med syster!

Tjaaa!
Har haft en grymt rolig dag med syster idag. Men ska berätta om skolan först. Jag var på fångarna på fortet med en tredje del av sjuorna, asvarmt där inne, men hade skitkul! I min grupp var det Anna och Linnea, sen jag då. Vi var grymmast ju ;) haha men ja jag slutade två.

Sen åkte jag till Haninge centrum med Anna, vi köpte skolavslutnings kläder, fast ska ha dem imorgon också när jag ska till Kicki (faster). Ska bli kul. Jag köpte lite mer saker också, kan nog lägga in sen. Vi åt på tacobar också, skönaste killen som jobbade där. Måste äta där igen!

Skriver sen med bilder på det jag köpt ;)

Kärring på kicks



När jag, Alexandra och AManda var på kicks var det en kärring som typ ba "wouuuf" jag ba "VAR DET DÄR EN HUND?!" skithögt över hela affären, sen vänder jag mig om så står en kärring där. Jag ba skoja. XD

HAHAHAHAHAH

Skitsöt!


Naaaaw, kolla vad Håkon ritade!♥

Basketavslutningen igår

Så nu fick ni ett långt inlägg om göteborg, tänkte skriva om avslutningen igår också.

Innan var jag i centrum med Amanda och Alexandra, köpte present till Jessica och åt där, sen åkte jag hem. Vid halv sex kom alla, först kollade vi på video ifrån Eskilstuna och lite Göteborg, sen åt vi grillspett, sen fortsatte kolla på filmer och typ snackade. Sen EFTERRÄTT :D haha glass, skitgott!! Åt fett mycket. Delade också ut lite priser (choklad) till fem i laget, de två som har högst närvaro, de två som höjt sin närvaro från hösten till våren mest och den som utvecklats mest. Vilka som fick behöver ni inte veta.
Men ja, sen skulle typ alla hem om en halvtimme, men vi kollade lite på billys cup 2008. Haha OMG, vad små alla var. Haha garvade fett mycket.

Göteborg basket festival

Onsdag: Åkte till Göteborg med tåg vid klockan sex kom fram ganska sent och var tvungna att gå rätt långt för att hämta kort och sånt. Sen fick vi skjuts till skolan där vi skulle bo. Vi packade upp och sånt, sen gick jag, Moa, Lisa, Isabelle, Dilara och Elin ut och körde basket.

Torsdag: Vaknade typ halv åtta och fixade oss, hade match ganska sent och vann den. Sen var vi lite på något activity center och kollade på basket och sånt. På kvällen var vi ute och körde basket igen mot norskar, lärde känna dom fett bra. Skitroliga, gick sen in till dom lite senare på kvällen och snackade. Sen gick alla i laget in till oss förutom jag, Isabelle och Moa som letade efter Claudias boll till halv tolv.

Fredag: Vaknade samma tid och fixade oss, hade två matcher den dagen, förlorade båda, åkte till Liseberg efter, hade grymt kul, haha jag Lisa och Elin spelade fett mycket men vann faktiskt tre gosedjur! :D Åkte sen hem vid elva när det stängde, somnade väldigt sent också.

Lördag: Fick sova till halv tio för hade ganska sen match, spelade två matcher den dagen tror jag, b-åttondel och b-kvart, vann båda. På kvällen var det disco, skitkul! jag Moa och Isabelle var där, Lisa Dilara och ELin också fast vi umgicks inte med dom där, men det var najs. Kom hem vid halv ett.

Söndag: Vaknade halv sju för att packa innan vi skulle iväg på match som började nio, åkte sen taxi till matchen som vi vann. Kom då till b-final som vi också vann. Kom hem med tåg vid nio var grymt trött men hade som tur ledigt nästa dag.

Så b-guld blev det då, igen :D



- Grymt rolig helg tjejer, tack.

Börja blogga igen

Hej!
Nu när sommarlovet snart börjar tänkte jag börja blogga igen, för har mer tid nu, kan berätta vad som hänt den senaste veckan.

Onsdags (förra veckan): Göteborg
Torsdags (förra veckan): Göteborg
Fredags: Göteborg
Lördags: Göteborg
Söndags: Göteborg
Måndags: Hemma och sovit nästan hela dagen
Tisdags: Skola och solat
Onsdags: Basketavslutning
Idag: Badat i Rudan med Jessica

Skriver mer detaljer efter maten.

Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!