home


Hejhej!
Är hemma frtån träningen nu, den gick bra, lisa och hanna var ju där också, de var fett duktiga, lisa har ju gått förut. Men inte hanna, men hon var fett bra ändå ;p Vi va iallafall 9 på träningen, men innan träningen var jag hos moa och vi hann inte göra så mycket, Men det brann i huset breve, så det var massa brandbilar, hahah så vi stod och glodde xD.
Är iallafall nästan klar med kursen, en fråga kvar, är ju prov på fredag. Måste plugga skitmycket "/ sen ska jag redovisa engelska och tyska den här veckan också. Får se hur mycket jag hinner har ju knappast börjat med tyskan och har mycket kvar i engelska boken.

Men nu blir det för långt.

PUUSS

Jonasdaniela säger:

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

 2011-06-17     07:40:11     http://jonasdaniela.blogcheapster.com
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
Rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!